Vaughters: 'Budget Jumbo-Visma hinkt al tegen dat van INEOS Grenadiers aan' Wielrennen
Wielrennen

Vaughters: 'Budget Jumbo-Visma hinkt al tegen dat van INEOS Grenadiers aan'

Vaughters: 'Budget Jumbo-Visma hinkt al tegen dat van INEOS Grenadiers aan'

Jonathan Vaughters heeft zijn visie uitgesproken over de geruchten rond Wout van Aert en INEOS Grenadiers. 'Wat is het verschil tussen Jumbo-Visma en INEOS Grenadiers?', vraagt de Amerikaan zich af op social media.

De flamboyante teambaas van EF Pro Cycling reageerde op een VeloNews-artikel met de strekking dat een INEOS-transfer van Van Aert de sport zou verpesten. 'It would ruin all the fun', was dan ook de kop van het artikel. Vaughters denkt er het zijne van. 'Het budget van Jumbo-Visma hinkt al tegen dat van INEOS Grenadiers aan.' Sportief gezien overtrof de Nederlandse ploeg haar Britse tegenstander ook, in de afgelopen Tour de France.

'De man achter Jumbo is rustiger, stiller dan Jim Ratcliffe'

Jonathan Vaughters

Vaughters stelt dat er wel één verschil is tussen de twee ploegen, als het om de financiële zijde gaat. 'Jumbo heeft net als INEOS met Jim Ratcliffe een grote donateur, maar die van hen is rustiger, stiller.' Ratcliffe staat inderdaad bekend om zijn extravagante imago, zijn leven staat bol van 'nieuwe challenges'. De wielerploeg INEOS is daar ongetwijfeld één van, maar de Britse ondernemer stond ook al op de Noord- en Zuidpool, doorcrosste de Andes op de motor en investeerde in projecten als de 1:59-challenge van Eliud Kipchuge, een Keniaanse marathonloper.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws