Vind de fiets die het beste bij jou past bij Best Bike Advice! Wielrennen
Wielrennen

Vind de fiets die het beste bij jou past bij Best Bike Advice!

Vind de fiets die het beste bij jou past bij Best Bike Advice!

Wil jij prettig op je racefiets of mountainbike zitten? Wat zijn je fietsambities, en welke fiets past hierbij? Wat is voor jou de juiste zithouding en hoe stel je de fiets daar optimaal op af? Het zijn vragen die veel mensen moeilijk kunnen beantwoorden. Best Bike Advice gaat op zoek naar de beste racefiets voor jou!

Op de website van Best Bike Advice kun je een vragenlijst invullen om erachter te komen welke fiets het best bij jou past. Er is onderscheid gemaakt tussen de mountainbike en racefiets. Allereerst kun je jouw niveau invullen. Dat gaat van beginner tot expert. Hierna wordt er gevraagd waarvoor je jouw fiets gaat gebruiken. Gebruik jij jouw racefiets namelijk op de weg of op de onverharde paden? En wil je een mountainbike voor de bergen of de fun?

Na de vraag over het gebruik van de racefiets wordt hier verder op doorgevraagd. In welke omgeving wil je met jouw racefiets namelijk optimaal presteren? Ook bij de mountainbike wordt er doorgevraagd over het gebruik van de fiets. Na meer vragen over de fiets wordt er gevraagd naar jouw persoonlijke gegevens. Zo wordt er gevraagd naar je leeftijd, geslacht, gewicht en lengte. Dat laatste is belangrijk om de zitpositie voor jou op de fiets te bepalen.

Uiteraard wordt er ook gevraagd naar de prijsvoorkeur. Als laatste wordt er namelijk gevraagd: Tot welk bedrag mogen wij de beste fiets voor jou zoeken? Nadat je alle vragen hebt ingevuld, komt Best Bike Advice met een advies. Er worden drie fietsen geselecteerd, die zij jou adviseren. Daaronder staan er ook nog andere fietsen. Je kunt na de basis bikefit ook nog een uitgebreide bikefit doen. Hierdoor krijg je een nog betrouwbaarder persoonlijk advies!0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws