Wedkantoren zien Vingegaard inmiddelswinnen, (dik) vijf keer je inzet als Pogacar nog stunt Wielrennen
Wielrennen

Wedkantoren zien Vingegaard inmiddelswinnen, (dik) vijf keer je inzet als Pogacar nog stunt

Wedkantoren zien Vingegaard inmiddelswinnen, (dik) vijf keer je inzet als Pogacar nog stunt

De derde week van de Tour de France is onderweg en dus zijn de onderlinge verhoudingen inmiddels wel een beetje duidelijk. De wedkantoren kunnen dan ook iets beter inschatten wie er straks in Parijs met de gele trui staat en wie er voor de laatste dagen van de Tour als belangrijkste uitdagers mogen worden gezien.

Jonas Vingegaard greep in de tweede week de macht en staat sindsdien stevig in het geel. De jonge Deen van Jumbo-Visma heeft een voorsprong van 2.22 minuten en dus is het logisch dat Bet365 en Jacks de eindzege naar Vingegaard zien gaan. Als er geen gekke dingen meer gebeuren... Bij Bet365 krijg je 1,16 keer je inzet terug als Vingegaard voor het eerst de Tour wint. Bij Jacks staat er ook een odd van 1,16.

Tekst gaat verder onder de foto

Wedkantoren zien Vingegaard inmiddelswinnen, (dik) vijf keer je inzet als Pogacar nog stunt

Pogacar belangrijkste uitdager, Thomas wil stunten

Tadej Pogacar was lang de topfavoriet, maar moet nu in het defensief. De Sloveen debuteerde in 2020 meteen met eindwinst en won vorig jaar zijn tweede Tourtitel op rij. Om er een hattrick van te maken, moet hij nog een list zien te verzinnen. Bij Bet365 is er met een odd van 5,25 nog een beetje vertrouwen in een derde Tourzege op rij voor Pogacar. Bij Jacks krijg je 5,00 keer je inzet terug.

Geraint Thomas is de nummer drie in het algemeen klassement, maar de kloof in tijd én in odds tussen hem en de eerste twee is gigantisch. Mocht de Welshman van INEOS stunten en het geel (na 2018) voor een tweede keer winnen, dan krijg je daar bij Bet365 51,00 keer je inzet voor terug. Ook bij Jacks staat er een odd van 51,00 klaar.

Favorieten eindwinst Tour de France 2022

Jonas Vingegaard - Bet365: 1,16 / Jacks: 1,16
Tadej Pogacar
- Bet365: 5,25 / Jacks: 5,00
Geraint Thomas - Bet365: 51,00 / Jacks: 51,00

Bij Bet365 ontvang je een welkomstbonus van 100 euro, bij Jacks een welkomstbonus van 50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Zoek je meer interessante wedtips? Bezoek dan Sportbookies.nl.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws