Wielrennen op TV 1 oktober 2022 | Bergrit in Kroatië, fenomenaal deelnemersveld in Italië en cross Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 1 oktober 2022 | Bergrit in Kroatië, fenomenaal deelnemersveld in Italië en cross

Wielrennen op TV 1 oktober 2022 | Bergrit in Kroatië, fenomenaal deelnemersveld in Italië en cross

Op zaterdag 1 oktober staat er weer een mooie koersdag voor de boeg. Wie deze dag nog weinig gepland heeft kan optimaal genieten van een aantal mooie wedstrijden. De Giro dell'Emilia heeft bijvoorbeeld een Tour de France-waardig deelnemersveld, en in de CRO Race kan Tour de France-winnaar Jonas Vingegaard de koers naar zijn hand zetten... In de Leiderstrui vertelt je waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden Giro dell'Emilia 2022

Het mag een grote zonde heten dat de Giro dell'Emilia niet live uitgezonden wordt op TV. Met een deelnemersveld van jewelste, onder anderen Tadej Pogacar, de gebroeders Yates, Enric Mas en Julian Alaphilippe, wordt het voor de fanatieke sportkijker zoeken naar een illegale livestream. Waar je in ieder geval van op aan kunt, is dat In de Leiderstrui na afloop een uitgebreid wedstrijdverslag verzorgt. Ook de vrouwenwedstrijd is niet live te zien, maar die koers heeft ook een fraai deelnemersveld: Elisa Longo Borghini, Arlenis Sierra en Marta Cavalli staan onder anderen aan de start.

TV en tijden etappe 5 CRO Race 2022

Dan, de CRO Race, de Kroatische meerdaagse is namelijk wel live te bekijken, en wel op Eurosport 1 en in de Eurosport Player. Vanaf 13.30 uur tot 15.30 uur kunt u daar inschakelen. Jonas Vingegaard zal het Jonathan Milan zo lastig mogelijk willen maken in deze koninginnenrit, maar de lange klim zit in het begin van de rit. Vroeg inschakelen is dus het advies!

TV en tijden Exact Cross Meulebeke 2022

Tot slot: de cross! Want oktober zou oktober niet zijn zonder de cross. In Meulebeke staat de derde Exact Cross van het seizoen alweer op het programma. Bij de vrouwen is Fem van Empel bezig aan een uitstekende seizoenstart, maar Lucinda Brand leek vorige week ook al goed in vorm te komen. De vrouwencross is tussen 13.45 en 14.30 uur te zien in de Eurosport Player en, enkel voor de Belgische kijkers, op VTM.

De mannen zullen vervolgens om 15.00 uur klaar staan om weggeschoten te worden. De mannen van Pauwels Sauzen-Bingoal zijn bezig aan een uitstekende openingscampagne, en zullen de vorm ongetwijfeld nog een tijdje door willen trekken. Eli Iserbyt is de absolute topfavoriet, ook al heeft Michael Vanthourenhout hier al twee keer eerder gewonnen. De wedstrijd is live te zien op de Eurosport Player en, enkel voor de Belgische kijkers, op VTM.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws