Wielrennen op TV 10 mei 2021 | Waar ziet u heuvelachtige derde etappe Giro d'Italia? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 10 mei 2021 | Waar ziet u heuvelachtige derde etappe Giro d'Italia?

Wielrennen op TV 10 mei 2021 | Waar ziet u heuvelachtige derde etappe Giro d'Italia?

Het eerste sprintgeweld in de Giro d'Italia zit erop en we zagen Tim Merlier als winnaar. Maandag zal het wat lastiger worden voor de pure sprinters en zal het waarschijnlijk meer voor een renner als Peter Sagan zijn. In de Leiderstrui geeft jou een overzicht met waar je de etappe kunt bekijken zodat jij niets hoeft te missen!

TV en tijden etappe 3 Giro d'Italia

Het was Merlier die zondag de snelste was in Novara. In een sprint hield hij Giacomo Nizzolo en Groenewegen achter zich. Maandag staat er een etappe van 191 kilometer op het programma. De rit gaat van Biella naar Canale waarbij de renners over de heuvels van Turijn gaan. De etappe lijkt te zwaar voor de pure sprinters en een sprint van een uitgedunde groep is op voorhand een realistisch scenario. Peter Sagan zal zich alvast in de handen wrijven. Of gooit een groep aanvallers roet in het eten van de Slowaak?

Voor de derde etappe van de Giro d'Italia zit je maandag goed bij Eurosport. De koers begint om 12.30 uur en volgens het schema zullen ze om 17.15 uur finishen in Canale. Eurosport is er dan ook al bij en zullen de hele dag uitzenden. Ook kan je de etappe volgen via de betaalde Eurosport Player. Na afloop zal de koers geanalyseerd worden in het programma Kop over Kop in de Giro. Ook bij Sporza kun je terecht voor een nabeschouwing van de Italiaanse rittenkoers. Sporza Giro volg je om 19.40 op Canvas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws