Wielrennen op TV 13 juli 2022 | Lunchen met de Tour de France op TV! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 13 juli 2022 | Lunchen met de Tour de France op TV!

Wielrennen op TV 13 juli 2022 | Lunchen met de Tour de France op TV!

De elfde rit van de Tour de France voert het peloton naar de top van de Col du Granon, één van de zwaarste cols die de Alpen rijk is. Echt een rit om voor thuis te blijven dus! In de Leiderstrui weet hoe laat je in moet schakelen!

TV en tijden etappe 11 Tour de France 2022

Dat de elfde rit van de Tour de France integraal wordt uitgezonden, zal geen verrassing zijn. Met de Télégraphe, Galibier en Col du Granon belooft het namelijk een monsterlijke rit te worden door de Alpen, waarin de Tour wel eens op zijn kop kan worden gezet.

Tadej Pogacar heeft namelijk de pech dat hij al twee ploeggenoten kwijt is, waardoor Jumbo-Visma met hun ijzersterke selectie loert op de gele trui van de Sloveen. Jonas Vingegaard lijkt de vooruitgeschoven pion van de Nederlandse formatie te zijn.

Kijken kunnen we - net zoals de andere Tourdagen - via de NOS (NPO 1, vanaf 12.20 uur), Sporza (op Eén, vanaf 12.05 uur) en Eurosport (op Eurosport 1, vanaf 12.00 uur), De rit zal naar verwachting rond de klok van 17.00 uur finishen op de loodzware Col du Granon.

In de avond zijn er uiteraard ook de gekende avondprogramma's omtrent de Tour de France. Vive le Vélo zal er vanaf 21.20 uur zijn op Eén, terwijl de Avondetappe er vanaf 23.05 uur is door het EK vrouwenvoetbal.

TV en tijden proloog Baloise Ladies Tour 2022

Naast de Tour kun je ook de proloog van de Baloise Ladies Tour volgen woensdag, waarin Ellen van Dijk de grote topfavoriete is. Deze wordt over nog geen vier kilometer verreden in Utrecht, wat middels een livestream van de organisatie te volgen is. De finish van deze proloog is om 21.30 uur.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws