Wielrennen op TV 16 september 2021 | Wederom vol programma met drie mooie koersen! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 16 september 2021 | Wederom vol programma met drie mooie koersen!

Wielrennen op TV 16 september 2021 | Wederom vol programma met drie mooie koersen!

Net als woensdag is er ook op donderdag 16 september voldoende wielervermaak via de tv of een livestream te volgen. Zo staat er in de Ronde van Luxemburg en de Ronde van Slowakije een nieuwe etappe op het programma en in Italië zal de Copa Sabatini worden verreden. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden etappe 3 Ronde van Luxemburg 2021

De derde etappe van de Ronde van Luxemburg lijkt op voorhand de eerste kans voor de aanwezige spurters te worden. Wel zullen de snelle mannen dan het lastige middenstuk moeten overleven, waarna de finale nagenoeg vlak is. Mannen als Caleb Ewan en Bryan Coquard zullen zich alvast in de handen wrijven voor een mooie kans op een overwinning.

De derde etappe begint om 11.32 uur en finisht omstreeks de klok van 16.15 uur. U kunt het live volgen vanaf 14.30 uur op Eurosport 1 en de Eurosport Player.

TV en tijden etappe 1 Ronde van Slowakije 2021

Na de zeer korte proloog gaat de Ronde van Slowakije donderdag verder met de eerste etappe. Het parcours is met vier beklimmingen alvast lastig te noemen. De top van de laatste klim ligt echter op ruim veertig kilometer van de finish, waardoor een massasprint niet bij voorbaat kan worden uitgesloten.

Eurosport gaat na de Ronde van Luxemburg vrolijk verder op haar hoofdkanaal met de Ronde van Slowakije. De uitzending begint om 16.30 uur. Voor een livestream kunt u vanaf hetzelfde tijdstip terecht bij de Eurosport Player. De aankomst wordt rond 17.30 uur verwacht.

TV en tijden Coppa Sabatini 2021

Na de op woensdag verreden Ronde van Toscane staat er donderdag met de Coppa Sabatini ook een lastige eendagskoers in Italië op het programma. Het gaat de hele dag op en af met korte maar zeer venijnige klimmetjes, zoals onder meer de Montefoscoli (0,7 km aan 11,9%) en de Muro di Peccioli (0,8 km aan 9,9%). Ook wordt er heuvelop gefinisht na een heuvel van ruim een kilometer.

Ook de Coppa Sabatini volgt u donderdag op Eurosport, dat de koers op Eurosport 2 en de Eurosport Player vanaf 14.40 uur uitzendt. De finish wordt verwacht omstreeks 16.15 uur.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws