Wielrennen op TV 19 september 2022 | Wie vroeg is, kan nog nieuw tijdrittalent aanschouwen Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 19 september 2022 | Wie vroeg is, kan nog nieuw tijdrittalent aanschouwen

Wielrennen op TV 19 september 2022 | Wie vroeg is, kan nog nieuw tijdrittalent aanschouwen

Wie wordt de opvolger van Johan Price-Pejtsersen? We zullen erachter komen tijdens het wereldkampioenschap tijdrijden voor beloften. In de Leiderstrui vertelt je waar je deze race kunt volgen.

TV en tijden WK tijdrijden mannen beloften 2022

Wie in de nacht van zondag op maandag 18 september live naar het WK tijdrijden voor beloften wil kijken, zal ongetwijfeld weer de wekker moeten zetten. De heren onder de 23 jaar rijden namelijk op voor ons in Europa pittige tijdstippen. Net als een dag eerder starten de laatste renners wanneer het bij ons ochtend wordt. Wie om 08.25 uur de televisie aanzet, is nog op tijd om Adam Holm Jorgenson van het startpodium te zien rijden. Hij is de laatste renner die een gooi doet naar de wereldtitel.

Wie echter helemaal niets wil missen van de wedstrijd, zal er al een stuk vroeger bij moeten zijn. Om 05.23 uur zal de Eritreeër Simon Tesfagaber zijn best doen voor de eerste tijd. Bij Eurosport kun je vanaf dat moment direct terecht voor livebeelden. De Europese sportzender zendt vanaf 05.10 uur de wedstrijd namelijk uit op het hoofdkanaal en via de Eurosport Player.

Ook Sporza besteedt aandacht aan de wedstrijd, maar bij de Belgen begint de uitzending iets later op televisie. Daar schakelen ze om 07.00 uur, zodat je nog kunt genieten van het einde van de race. In tegenstelling tot de elitewedstrijden is de race voor de beloften bij de NOS niet rechtstreeks te volgen.

Bekijk hier alle starttijden.

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news