Wielrennen op TV 3 juli 2021 | Eerste Tour-bergrit, dat betekent van start tot finish op TV! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 3 juli 2021 | Eerste Tour-bergrit, dat betekent van start tot finish op TV!

Wielrennen op TV 3 juli 2021 | Eerste Tour-bergrit, dat betekent van start tot finish op TV!

De tweede Tourzaterdag: dat betekent over het algemeen een mooie rit en dat is dit jaar niet anders. De renners krijgen de eerste bergrit voorgeschoteld, terwijl de dames in Italië opstappen voor de tweede rit van de Giro Rosa. In de Leiderstrui heeft de benodigde TV-info.

TV en tijden Tour de France etappe 8

De achtste etappe leidt het peloton van Oyonnac naar Le-Grand-Bornand, een gekende aankomstplaats in de Tour. Vaak betekent dat klimmen, wat dit jaar dan ook het geval is. De renners moeten de Col de Romme en de Colombiére over, twee Alpenreuzen.

Om 13.15 uur wordt er gestart, terwijl de finish rond 17.20 uur verwacht wordt. NOS (NPO 1), Sporza (Eén), en Eurosport (2 en Player) zijn er vanaf de start bij. Alle drie de partijen beginnen om 13.05 uur met hun uitzending van de eerste bergrit van de 2021-editie van de Tour. Om 23.40 uur kun je daarnaast op NPO 1 inschakelen voor de Avondetappe.

TV en tijden Giro Donne etappe 2

De Giro Rosa gaat zaterdag ondertussen ook gewoon verder. De vrouwen gaan in de tweede rit meteen naar Prato Nevoso, een berg om U tegen te zeggen. Dit wordt uitgezonden op de Eurosport Player, tussen 14.30 uur en 15.30 uur. Kan Anna van der Breggen hier haar eerste slag slaan?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws