Wielrennen op TV 8 april 2022 | Attractief ritje in Baskenland, afsluitende etappe in Frankrijk Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 8 april 2022 | Attractief ritje in Baskenland, afsluitende etappe in Frankrijk

Wielrennen op TV 8 april 2022 | Attractief ritje in Baskenland, afsluitende etappe in Frankrijk

Vrijdag 7 april mogen we ons opmaken voor een attractief ritje in de Ronde van het Baskenland en de afsluitende rit in de Circuit Cycliste Sarthe. In de Leiderstrui vertelt u waar en hoe laat u kunt inschakelen om niks van de finales te missen!

TV en tijden etappe 5 Ronde van het Baskenland 2022

De koninginnenrit van de Ronde van het Baskenland volgt misschien wel in de afsluitende etappe op zaterdag, maar vrijdag kent al een hele fijne opwarmer. Het gaat net als zaterdag de hele dag op en af, al zijn de klimmen over het algemeen iets minder lang. De klassementsrenners moeten in ieder geval scherp zijn, want na een lastige finale wordt er ook nog eens omhoog gefinisht. Zitten de favorieten hier nog bij elkaar, dan kan een explosieve man er wel eens met de overwinning vandoor gaan.

De etappe is met 163,8 kilometer niet aan de lange kant, waardoor de renners pas om 13.24 uur aan hun etappe beginnen. Iets meer dan vier uur later worden ze rond 17.30 uur aan de finish verwacht. De laatste twee uur koers kunt u live zien via Eurosport, waar ze op het hoofdkanaal en de Eurosport Player vanaf 15.30 uur inschakelen. Niet in staat om de etappe live te zien? Dan kunt u na afloop van de etappe het wedstrijdverslag op onze site lezen!

TV en tijden etappe 4 Circuit Cycliste Sarthe 2022

De Circuit Cycliste Sarthe kent op vrijdag alweer haar laatste etappe. Het lijkt wederom een rit voor de sprinters te worden, al lopen de laatste honderden meters nog wel wat omhoog. Gaat Mads Pedersen hier op voor zijn derde ritzege en eindwinst of weten renners als Olav Kooij en Mark Cavendish deze plannen te verstoren? Het peloton begint om 11.10 uur al vroeg aan hun etappe, waardoor ze om 15.15 uur al aan de finish worden verwacht. Voor livebeelden kunt u terecht op Twitch, via deze stream.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws