Wielrennen op TV 8 oktober 2021 | Lavreysen en Hoogland in sprint en andere medaillekansen! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 8 oktober 2021 | Lavreysen en Hoogland in sprint en andere medaillekansen!

Wielrennen op TV 8 oktober 2021 | Lavreysen en Hoogland in sprint en andere medaillekansen!

Helaas geen wegkoersen op televisie daags voor het weekend van de Ronde van Lombardije en Parijs-Tours. De Women's Tour wordt helaas niet uitgezonden, maar daar kan Lorena Wiebes wellicht voor nieuw succes zorgen. Ook op de baan wordt gekoerst en dat is wél te zien. In de Leiderstrui zet alle tv- en koerstijden op een rijtje.

TV en tijden etappe 5 Women’s Tour 2021

Om 12.30 uur is het tijd voor de eerste en enige wegkoers van deze vrijdag voor de Ronde van Lombardije. Tijdens de vijfde rit van de Women's Tour krijgen de rensters een korte rit van iets minder dan honderd kilometer voor de kiezen. Onderweg liggen een paar heuveltjes, maar niets wat de sprintsters angst moet inboezemen. Wordt dit een nieuwe zege voor Lorena Wiebes? De wedstrijd is niet live op TV te zien, maar In de Leiderstrui komt na afloop met een verslag van de wedstrijd.

TV en tijden EK baanwielrennen 2021

Hoewel de wegkoersen dus niet op televisie te aanschouwen zijn, kunnen we ons alsnog vermaken met wat wielrennen. Op de baan wordt de vierde dag van het EK verreden en daar worden weer vijf medailles verdeeld. Daaronder ook de medailles in de mannensprint, waar Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland in Tokyo nog een prachtig duel uitvochten. Het EK baanwielrennen is van 18.00 uur tot en met 21.20 uur live te zien op het hoofdkanaal van Eurosport. Ook het Belgische Canvas zendt het EK baanwielrennen vanaf 18.00 uur uit.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws