Dit is hét nieuwe sportkledingmerk voor jouw custom fietskleding | TBT Sportwear Advertorial
Advertorial

Dit is hét nieuwe sportkledingmerk voor jouw custom fietskleding | TBT Sportwear

Dit is hét nieuwe sportkledingmerk voor jouw custom fietskleding | TBT Sportwear

Vol trots stellen wij ons aan jullie voor. Wij zijn Wesley Hollenberg en Luc Heine, ambitieuze sporters en de gedreven oprichters van TBT Sportwear. In 2020 zijn wij het sportkledingmerk TBT Sportwear gestart, helemaal in het teken van hoe wij onze sport bedrijven. Zelf ervaren we dagelijks dat wij, en jij, door hard te werken en slim te trainen veel doelen in het leven kunnen bereiken. Vandaar ons motto: Training Beats Talent.

Wij geloven dat jij met onze custom fietskleding jouw sportieve doelen kan behalen. Of dat nu het winnen van een bordjessprint tijdens een ritje met de lokale fietsclub is of het behalen van overwinningen op professioneel niveau. Het begint met een goede voorbereiding; in training én in materialen! Daarom zijn belangrijke pijlers van TBT Sportwear het leveren van kwalitatief hoogwaardige custom fietskleding voor een betaalbare prijs. Want waarom zou je voor standaard kleding kiezen als het ook custom kan?

Ga direct naar onze site voor alle informatie. Hier vind je onze betaalbare all-inclusive prijzen, bekijk je alle foto’s van onze custom producten en ontdek je nog veel meer wat TBT Sportwear te bieden heeft. Klik hier om onze site te bezoeken!

Dit is hét nieuwe sportkledingmerk voor jouw custom fietskleding | TBT Sportwear

Voor alle informatie over ons custom kledingproces klik je hier of neem meteen vrijblijvend contact met ons op via deze link.

Het custom fietskleding aanbod van TBT

Custom fietskleding draagt niet alleen bij aan een professionele look, het zit ook nog eens erg lekker omdat jij zelf controle hebt over de materialen en stoffen. Zo kan jij voor ieder soort rit de ideale outfit samenstellen. Wij kunnen jou persoonlijk begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Denk daarbij aan een combinatie van luchtdoorlatende stoffen voor het klimmen in het hooggebergte van Frankrijk, Italië of Spanje. Zelf fietsen wij daar ook regelmatig en hebben als geen ander ervaren hoe heet het kan zijn. Daarnaast hebben wij een stofcombinatie samengesteld met de focus op snelheid en aerodynamica. Dit fietsshirt bestaat uit het welbekende lycra. Door de eigenschappen van deze stof en onze zorgvuldig ontwikkelde pasvorm sluit het shirt perfect aan op jouw lichaam. De derde optie is custom Classic fietskleding, deze is opgebouwd uit een allround stof dat een heel wielerseizoen lang comfort biedt. Op onze site kan je precies zien hoe het huidige aanbod eruit ziet en meer informatie lezen over de verschillende opties. Ook vind jij hier een helder overzicht van ons aanbod en de bijbehorende all-inclusive prijzen.

Jouw zelfontworpen design 

Aan de hand van jouw wensen ontwerpen wij, samen met of speciaal voor jou, fietskleding, sportshirts, sokken en/of complete sets. Dit doen we met veel zorg, creativiteit en duidelijke communicatie. Ook zijn wij zo transparant als mogelijk is in ons prijsbeleid; we streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering. Ons gehele aanbod is voor dames en heren, zo simpel is het.

Bovengenoemde prijzen zijn all-in. Dit betekent incl. ontwerp, materiaalkeuze en verzending. 
Bovengenoemde prijzen zijn all-in. Dit betekent incl. ontwerp, materiaalkeuze en verzending. 

De TBT werkwijze in 4 stappen 

Stap 1: Prijs bepalen

Spreken onze prijzen jou aan? Neem dan gemakkelijk contact met ons op. Vermeld via het contactformulier de gewenste producten en aantallen, dan ontvang je een vrijblijvende offerte.

Stap 2: Ontwerp maken

Nu komt de belangrijkste en leukste stap: het creëren van een design. Of je nu al precies weet hoe het ontwerp eruit komt te zien of alleen bepaalde kleuren of een logo hebt, dat is voor ons geen probleem. Wij gaan samen met jou een droomdesign maken. Daarmee zijn wij pas klaar als jij 100% tevreden bent!

Stap 3: Maat bepalen

Zodra het ontwerp naar wens is bepalen we de maat. Dit kan heel gemakkelijk aan de hand van onze maattabellen of door gebruik te maken van onze gratis paskleding* (*alleen de verzendkosten worden in rekening gebracht). Wij sturen de paskleding op zodat jij zeker bent van de juiste maat en de verschillende stofcombinaties kunt bekijken en voelen.

Stap 4: Produceren

Gefeliciteerd, alle stappen zijn genomen! Wij verzorgen nu de productie van jouw custom kleding. Na betaling van de factuur zullen wij de kleding binnen 4 tot 6 weken leveren zodat jij kunt genieten van urenlang fietsplezier in zelfontworpen, unieke fietskleding.

Voor alle informatie over ons custom kledingproces klik je hier of neem meteen vrijblijvend contact met ons op via deze link.

Dit is hét nieuwe sportkledingmerk voor jouw custom fietskleding | TBT Sportwear

Zoals je ziet is het gemakkelijk, snel en voordelig om bij TBT Sportwear jouw eigen fietskleding te ontwerpen. Wacht dus niet langer om voor jouw vriendengroep, bedrijf of wielerclub aan de slag te gaan met zelfontworpen fietskleding. Zo straal jij professionaliteit uit en ben je herkenbaar wanneer jij met jouw vrienden de fiets op stapt. Want nogmaals: waarom zou je voor standaard fietskleding kiezen als het ook custom kan? Ben je na het lezen nieuwsgierig geworden? Volg ons dan via onze socials. Via deze weg houden wij jullie op de hoogte van onze producten en avonturen!

https://tbtsportwear.nl/

tbtsportwear@gmail.com

WhatsApp: +31 (6) 37549165

https://www.facebook.com/TBTsportwear

https://www.instagram.com/tbt_sportwear/

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws