Ervaar routes van Vuelta tijdens de Toerversie La Vuelta Holanda in Utrecht en/of Breda! Advertorial
Advertorial

Ervaar routes van Vuelta tijdens de Toerversie La Vuelta Holanda in Utrecht en/of Breda!

Ervaar routes van Vuelta tijdens de Toerversie La Vuelta Holanda in Utrecht en/of Breda!

Op 19, 20 en 21 augustus is Nederland het decor van de Vuelta a España. De Ronde van Spanje begint dit jaar in Utrecht en doet ook Den Bosch en Breda aan, voordat de ronde daarna naar het Spaanse Baskenland vertrekt. Jij kunt zelf de routes ook ervaren tijdens de Toerversie La Vuelta Holanda in Utrecht en/of Breda!

Nu de Ronde van Spanje in Utrecht begint, is de Domstad de enige stad ter wereld die alle grote rondes heeft ontvangen. Eerder kwamen de Tour de France (2015) en de Giro d’Italia (2010) ook al naar Utrecht. Omdat de Vuelta in Nederland is, kun jij meefietsen met de Toerversie van de La Vuelta Holanda in Utrecht en/of Breda.

Op zaterdag 13 augustus kun jij de tocht van La Vuelta in Breda rijden. Je volgt hier grotendeels het parcours van de derde etappe. In Breda kun je een route van 35, 85, 115 of 165 kilometer fietsen. Tijdens de tocht is er onder meer een feestelijke start en finish bij het NAC Stadion (waar je overigens ook doorheen fietst), een uitgepijlde route én krijg je een unieke bidon. Dit geldt overigens ook voor de toertocht in Utrecht.

Een dag later, op zondag 14 augustus, is de Toerversia La Vuelta Holanda in Utrecht

Een dag later, op zondag 14 augustus, is de Toerversia La Vuelta Holanda in Utrecht. Tijdens deze tocht kun je kiezen uit de 35, 60, 85, 115 of 165 kilometer. De diverse routes rondom Utrecht volgen zoveel mogelijk de officiële route van de tweede etappe van de Vuelta.

Ben jij een fanatieke racefietser? Dan zijn de routes van 165, 115 en 85 kilometer rondom Utrecht geschikt voor jou. Bij deze afstanden worden de eerste twintig kilometer als pelotonstocht verreden. Ben jij meer een recreatieve fietser? Dan zijn de routes van 60 en 35 kilometer meer geschikt voor je. Hierbij staan de nieuwe UNESCO Werelderfgoederen Limes en Hollandse Waterlinies centraal, waar je ook kunt genieten van rondleidingen. De recreatieve tochten zijn geschikt voor alle type fietsers.

Fietsen met collega’s? Maak gebruik van een speciaal arrangement voor bedrijventeams!

Daarnaast heeft de Toerversie La Vuelta Holanda in Utrecht en/of Breda een speciaal arrangement voor bedrijventeams. Als jij met je collega’s wilt meefietsen, dan kun je gebruikmaken van dit arrangement, met onder andere een VIP-ontvangst voorafgaand aan de start. Na afloop is er een Spaans buffet en kun je netwerken tijdens een gezellige borrel. Uiteraard wordt er ook een teamfoto gemaakt van jouw bedrijfsteam. Het team moet uit minimaal vier personen bestaan en deelnemers uit één team kunnen meedoen aan diverse afstanden. Het pakket kost 85 euro per deelnemer, ongeacht de afstand!

Ga voor inschrijven en meer informatie naar https://toerversievuelta.nl

Ervaar routes van Vuelta tijdens de Toerversie La Vuelta Holanda in Utrecht en/of Breda!
2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws