Jumbo-Visma-renners houden letterlijk en figuurlijk het hoofd koel in wielerkleding van AGU Advertorial
Advertorial

Jumbo-Visma-renners houden letterlijk en figuurlijk het hoofd koel in wielerkleding van AGU

Jumbo-Visma-renners houden letterlijk en figuurlijk het hoofd koel in wielerkleding van AGU

Wie in de zomermaanden naar het wielrennen van de Tour de France, Vuelta a Espana of welke wedstrijd dan ook keek, zag altijd de mannen van Jumbo-Visma vooraan. De Nederlandse ploeg kent een voortreffelijk jaar, met de Tourzege van Jonas Vingegaard als absoluut hoogtepunt.

Vingegaard, maar ook Wout van Aert en de andere Jumbo-Visma-renners, domineerden op de Franse wegen. Jumbo-Visma zette die lijn met andere renners gewoon door in de Vuelta, waar het in Utrecht de ploegentijdrit won en al enkele dagen de rode leiderstrui in bezit heeft met verschillende renners van het team.

Merijn Zeeman en Richard Plugge omschreven deze prestaties als het ‘uitkomen van een droom’, waar de ploeg dan ook alles aan deed om die werkelijkheid te laten worden. Daar horen de perfecte voorbereiding en alle randvoorwaarden die je je maar kunt voorzien bij: Jumbo-Visma had alles tot in de puntjes geregeld.

AGU wil net als Jumbo-Visma alleen het beste van het beste

Ook op het gebied van wielerkleding wenste de Nederlandse formatie het beste van het beste te hebben: zodoende werkt het al enkele jaren samen met het Nederlandse AGU, dat met dezelfde ambitie als de wielerploeg te werk gaat: de details moeten kloppen en de renners topmateriaal krijgen. Het is dan ook niet gek dat de ploeg baalde dat de tijdrit door Vingegaard en Van Aert in een pak van de organisatie afgewerkt moesten worden.

In de afgelopen Tour de France moest ook de ‘bakoven van Frankrijk’ doorkruist worden, waarbij het peloton te maken kreeg met temperaturen tegen de veertig graden. Ook hierop spelen Jumbo-Visma en de fietskleding van AGU in, door de renners spullen mee te geven die resistent zijn tegen alle weersomstandigheden. Op die manier kunnen de renners letterlijk en figuurlijk het hoofd koel houden, waardoor ze weer op de best mogelijke manier kunnen presteren.

Wil jij eenzelfde ervaring met je fietskleding hebben als de renners van AGU? Neem dan eens een kijkje bij de AGU wielerkleding voor heren en wie weet maak jij binnenkort eenzelfde ervaring mee als Vingegaard, Van Aert, Gesink of een andere Jumbo-Visma-renner.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws