Evenepoel kijkt uit naar seizoenseinde: 'Ben toe aan welverdiende rust' Algemeen nieuws

Evenepoel kijkt uit naar seizoenseinde: 'Ben toe aan welverdiende rust'

Door Jannick van der Hooft 07 oktober 2019 | 17:59


Remco Evenepoel maakte dit seizoen furore in het profpeloton met de winst in de Clasica San Sebastian en het Europees Kampioenschap tijdrijden. Nu is het tijd voor de jongeling om rustig zijn seizoen af te ronden, zo meldt hij bij Het Nieuwsblad.

De pupil van Patrick Lefevere heeft namelijk een zwaar seizoen achter de rug op deze leeftijd en beseft dat zelf maar al te goed: 'Ik ben straks toe aan een welverdiende rust. Dit na een schitterend jaar.' Eerst gaat Evenepoel een periode met rust tegemoet, waarna hij rustig gaat opbouwen: 'Wat met de mountainbike rijden, op de crossfiets, lopen, zwemmen, noem maar op. Gewoon fun beleven.'

Evenepoel: 'Hoogtepunt was de zilveren medaille op WK'

Het was een knotsgek seizoen voor het geroemde talent: 'Mijn populariteit heeft natuurlijk te maken met de resultaten die ik behaalde dit seizoen. Ik neem die gezonde drukte er maar al te graag bij. Het absolute hoogtepunt voor mij was de zilveren medaille op het WK tijdrijden. Die zet ik toch nog net wat boven mijn andere prestaties. Zeker de manier waarop ik die behaalde.' (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws