Moschetti klopt Ackermann opnieuw in Challenge Mallorca Algemeen nieuws

Moschetti klopt Ackermann opnieuw in Challenge Mallorca

Door Tom van der Salm 02 februari 2020 | 13:59


De Trofeo Playa de Palma - Palma van 2020 is op naam gekomen van Matteo Moschetti. De rappe Italiaan van Trek-Segafredo bleek na 160 kilometer de snelste in een massasprint, nadat hij afgelopen donderdag ook al won in de Trofeo Felanitx. Pascal Ackermann moest opnieuw genoegen nemen met plek twee, terwijl Andrea Pasqualon derde werd.

Elk jaar trekken vele Nederlanders naar Palma om hun welverdiende vakantie te vieren, maar voor Brian van Goethem was het vandaag hard werken rondom de hoofdstad van het eiland in de Balearen. De renner van Lotto Soudal vormde namelijk samen met Lluis Mas Bonet van Movistar en Álvaro Cuedras van Caja Rural de vlucht van de dag in de laatste dag van de Mallorca Challenge.

Het liedje van deze drie jongens duurde echter niet lang, omdat enkele sterke mannen hun benen wilden testen voor de klassiekers. Onder meer Jempy Drucker en Jasper Stuyven probeerden te ontsnappen, maar ook zij werden weer gegrepen door het peloton. In aanloop naar de laatste rechte lijn nam Trek-Segafredo het heft in handen, wat hun sprinter Moschetti dan ook op een fraaie manier af wist te werken. De Italiaan liet de ereplaatsen aan Ackermann en Pasqualon. (foto: Sirotti)

Uitslag Trofeo Playa de Palma - Palma 2020

1. Matteo Moschetti
2. Pascal Ackermann ''
3. Andrea Pasqualon ''
4. Amaury Capiot ''
5. Stefano Oldani ''
6. Cedric Beullens ''
7. Juan José Lobato ''
8. Jon Aberasturi ''
9. Emils Liepins ''
10. Giovanni Lonardi ''


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws