Vriendin Van der Poel: 'Zijn boog kan niet altijd gespannen staan' Algemeen nieuws

Vriendin Van der Poel: 'Zijn boog kan niet altijd gespannen staan'

Door Jannick van der Hooft 30 juni 2020 | 15:34


Mathieu van der Poel is, als we zijn vriendin Roxanne Bertels mogen geloven, zelden zenuwachtig voor een wedstrijd. Dat vertelde zij in een uitzending op de Belgische radiozender MNM.

Volgens Bertels is er een groot verschil merkbaar tussen een ontspannen en een gespannen Van der Poel. 'Normaal is het net een Duracell-konijn dat staat te stuiteren', legt ze uit. In het incidentele geval dat hij wél de spanning voor een race voelt, merkt ze dat direct: 'Dan zie ik dat al aan zijn humeur. Hij zegt dan niet zoveel.' Na de race is hij volgens haar dan weer 'positief en vrolijk'.

'Boog van Van der Poel kan niet altijd gespannen staan'

In huize Van der Poel probeert men zo gezond mogelijk te eten en staat het leven voornamelijk in het teken van de topsport.'Er is weinig ruimte voor vrije tijd soms, maar dat hoort erbij', zo laat ze weten. Toch is er volgens haar ook af en toe wel ruimte om van strikte diëten af te wijken. Haar vriend drinkt met haar namelijk ook wel eens een wijntje: 'Dat durft hij wel. De boog kan niet altijd gespannen staan.' (Foto: Proshots)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws