Ronde van Polen achter gesloten deuren: Geen fans, pers en mogelijk geen beeld Algemeen nieuws

Ronde van Polen achter gesloten deuren: Geen fans, pers en mogelijk geen beeld

Door Bram van der Ploeg 17 juli 2020 | 14:03


De Ronde van Polen gaat net als de UCI en de ASO ver in de maatregelen rond het coronavirus. Velonews meldt dat er 'achter gesloten deuren' zal worden gekoerst in Polen.

Supporters zijn niet welkom bij de start- en finishplaatsen, de pers zal voor een groot deel worden geweerd en ook is er geen sprake van een publiciteitskaravaan en andere commerciële onderdelen rond de wedstrijd. 'Voor de veiligheid en de gezondheid hebben we de regels voor de race veranderd', zo valt te lezen in een persbericht vanuit de organisatie.

Race-organisatie belooft content rond etappes

De Ronde van Polen staat gepland van 5 tot en met 9 augustus en is voor klassementsrenners de eerste kans om kilometers te maken in wedstrijdverband. Met Mads Pedersen, Remco Evenepoel, Richard Carapaz en Jakob Fuglsang staan er al diverse grote namen op de startlijst. De grote vraag is of de wedstrijd op televisie te zien zal zijn. Fotografen, journalisten en videocrews krijgen vooralsnog geen accreditaties. De race-organisatie geeft aan dat het zelf wel voor content zal zorgen, door mensen die medisch zijn getest. (foto: Sirotti, 2019)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws