TV en tijden 1 augustus 2020 | Strade Bianche op TV, Burgos niet Algemeen nieuws

TV en tijden 1 augustus 2020 | Strade Bianche op TV, Burgos niet

Door Ward Hilhorst 01 augustus 2020 | 12:46


De eerste dag van augustus wordt ook de eerste dag dat de koers weer volledig losbreekt. In La Route d'Occitanië zien veel toppers elkaar weer, de Ronde van Burgos zal beslist worden en in de Strade Bianche gaan de dames en heren er een veldslag van maken. Waar kunt u het zien? In de Leiderstrui licht u in.

TV en tijden Ronde van Burgos

De Ronde van Burgos is, net als op vrijdag, niet op TV te zien. Voor Ziggo-abonnees is het wel online te bekijken, door in te loggen op hun site. Daar zal vanaf 15.00 uur beeld te zien zijn, waar de finish wordt verwacht rond 16.45 uur. Hetzelfde geldt in België voor Proximus. Daarnaast zal de organisatie weer trachten een stream in de lucht te krijgen, maar dat is de afgelopen dagen niet altijd even goed gegaan.

Meer informatie over de Ronde van Burgos is te vinden in onze voorbeschouwing en deelnemerslijst.

TV en tijden Strade Bianche

De Strade Bianche is zaterdag te volgen op Eurosport 1, de Eurosport Player en Sporza (op Eén). De uitzendingen beginnen om 16.50 uur. Vanaf 15.10 uur zijn op de Eurosport Player en bij Sporza ook livebeelden te zien van de vrouwenwedstrijd, met onder anderen Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen. Daarnaast houdt In de Leiderstrui u de hele dag op de hoogte middels een liveblog. De finish van de mannen zal rond 18.30 uur plaatsvinden.

Over de Strade Bianche kunt u meer informatie vinden in ons weerbericht, onze voorbeschouwing en de deelnemerslijst.

TV en tijden La Route d'Occitanië

La Route d'Occitanië kent zaterdag haar eerste etappe. Helaas is die niet live op televisie te zien, maar voor de echte diehards is er een livestream die wordt verzorgd door Global Cycling Network. Die zal wel alleen beschikbaar zijn voor abonnees. Eurosport zal alleen maar highlights uitzenden, maar niet getreurd: direct na de finish zullen we een verslag voor u klaar hebben staan. (Foto: Sirotti, 2019)

Meer informatie is te vinden in onze voorbeschouwing en deelnemerslijst.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws