Advocaat Van Aert sneert na beroep Nuyens: 'Lees vonnis nog eens zorgvuldig' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Advocaat Van Aert sneert na beroep Nuyens: 'Lees vonnis nog eens zorgvuldig'

Advocaat Van Aert sneert na beroep Nuyens: 'Lees vonnis nog eens zorgvuldig'

Walter Van Steenbrugge baalt ervan dat het kamp van Nick Nuyens in beroep is gegaan tegen de uitspraak van de rechter in de zaak tegen Wout van Aert. De rechter stelde Van Aert in het gelijk rond zijn transfer naar Team Jumbo-Visma.

'Nick Nuyens was een groot kampioen. Als hij nog wat sportiviteit van toen over heeft, moet hij het hierbij laten, zodat Wout zich op het wielrennen kan concentreren', sneert Van Steenbrugge in gesprek met Sporza. 'Het zou blijk geven van veel wijsheid als ze nu de wapens neerleggen. Want wie weet zullen ze elkaar op een dag weer de hand schudden en zullen ze ooit weer samenwerken.'

Volgens de advocaat is de uitspraak 'stevig en goed gemotiveerd', dus vindt Van Steenbrugge dat Nuyens niet meer in zijn recht staat om verder te vechten. 'Het is geen goede en ook een haastige beslissing. Ik zou zeggen: Lees het vonnis nog eens heel zorgvuldig. De rechters hebben hun werk heel goed gedaan. Het is genoeg geweest.' (foto: Sirotti)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws