'Beste reizigers...' Sprinter Groenewegen blijft bij Jumbo-Visma: 'Verder groeien' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

'Beste reizigers...' Sprinter Groenewegen blijft bij Jumbo-Visma: 'Verder groeien'

'Beste reizigers...' Sprinter Groenewegen blijft bij Jumbo-Visma: 'Verder groeien'

Dylan Groenewegen blijft tot en met 2023 bij Jumbo-Visma fietsen. Dat heeft de ploeg bekendgemaakt middels een ludieke video op social media. De spurter pakte dit seizoen vijftien overwinningen en is nog steeds volop in ontwikkeling bij Jumbo-Visma. Dat beide partijen goed klikken, blijkt uit deze contractverlenging. Groenewegen had nog een contract tot en met 2020 bij Jumbo-Visma.

'Ik ben 26, dus ik word nog steeds sterker. Ik ben op mijn 22e bij het team gekomen en ben sindsdien enorm verbeterd. Dat is bij elke renner van de ploeg gebeurd. We zijn op nul gestart en kijk waar we nu staan. Ik ben waar ik wil zijn en het team doet het ontzettend goed. Als ik dingen zie die beter kunnen, gaan de mensen van de ploeg aan de slag om dat voor elkaar te krijgen. Dat is de doorslaggevende factor geweest om bij de ploeg te blijven', zegt Groenewegen in een reactie.

'Alles wordt bekeken om zo snel mogelijk te sprinten en dit wordt ieder jaar beter. Ik voel me hier echt thuis en ik heb wat ik wil, dus waarom zou ik van team veranderen? Op elkaar vertrouwen is ontzettend belangrijk. Ik voel dat het team vertrouwen in me heeft en ik denk dat de ploeg voelt dat ik vertrouwen in hen heb. Bovendien heb ik een fantastische trein om me heen. Ik weet zeker dat ik verder kan groeien door hier te blijven', aldus Groenewegen.

(Foto: Proshots)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws