Mooie acties: Van Aert en Herrada halen geld op, Vliegen helpt daklozen Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Mooie acties: Van Aert en Herrada halen geld op, Vliegen helpt daklozen

Mooie acties: Van Aert en Herrada halen geld op, Vliegen helpt daklozen

De mooie acties van wielrenners in deze coronatijd blijven binnenstromen. We zagen al wielrenners boodschappen doen voor de zwakkeren, er werd geld opgehaald met veilingen en er werd heel veel indoor gefietst voor het goede doel. Daar komen nu nog drie acties bij.

Zo zagen we Wout van Aert t-shirts van zijn kledinglijn Panache doneren aan het personeel van het ziekenhuis in Herentals. Daarnaast gaat de volledige opbrengst van de huidige collectie naar het ziekenhuis. Mensen die een shirt kopen, steunen dus ook meteen het goede doel.

Jesus Herrada van Cofidis veilde op zijn beurt een paar wielershirts en die leverden in totaal 3.729 euro op. Het ziekenhuis La Mancha Centro in Alcázar heeft zo weer iets meer te besteden als het gaat om de aanschaf van medicijnen.

Loïc Vliegen zette zijn beste beentje voort. De Belg van Circus-Wanty Gobert was deze week onderdeel van een vijftigtal voetballers en andere sporters die geld inzamelden om zo voedsel en maskers uit te delen aan daklozen. 'Mijn rol bestond erin om gerechten voor te bereiden en in te pakken voor het Armee du Salut, die bij daklozen geleverd zouden worden', aldus Vliegen. (foto: Proshots)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws