Ontgoochelde Greipel twijfelt over einde carrière: 'Moet ik nog doorgaan?' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Ontgoochelde Greipel twijfelt over einde carrière: 'Moet ik nog doorgaan?'

Ontgoochelde Greipel twijfelt over einde carrière: 'Moet ik nog doorgaan?'

Andre Greipel hoopte bij Arkea-Samsic nog één keer een seizoen te vlammen. Voorlopig komt daar nog niet heel veel van terecht. De 36-jarige Duitser lijkt zelfs te denken aan het einde van zijn carrière na een teleurstellende 21e plaats in de Scheldeprijs.

‘Ik weet niet of ik mijn programma wel ga rijden. Ik moet na Parijs-Roubaix zien hoe ik me voel’, zegt een bijna uitgebluste Greipel tegen Het Laatste Nieuws, die zichzelf helemaal afbrandde na de Scheldeprijs. ‘Alles was verkeerd, mijn positie, mijn snelheid. Ik reed op twee kilometer van de streep al in een shitpositie. En dat is allemaal mijn eigen schuld. Ik kan veel beter, maar ik doe altijd de verkeerde dingen. Ik mis het instinct.’

‘Ik weet niet wat er is’, verzucht de joviale Duitser. ‘Ik voel me gewoon niet klaar meer om te vechten voor de goede posities. Mijn instinct als sprinter is weg. Fysiek ben ik in orde. Als ik sprint op training, duw ik nog altijd dezelfde vermogens als in mijn beste tijd. Misschien ben ik te oud geworden.’ En dus lijkt het einde nu definitief in zicht te komen. ‘Ik moet eerlijk zijn met mezelf. Moet ik nog doorgaan, ja of nee?’ (Foto: Arkea-Samsic)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws