Van Schip kent de voorsprong niet: 'Als iemand nog goede radio's heeft...' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Van Schip kent de voorsprong niet: 'Als iemand nog goede radio's heeft...'

Van Schip kent de voorsprong niet: 'Als iemand nog goede radio's heeft...'

Het is inmiddels geen schokkend beeld meer: Jan-Willem van Schip in de kopgroep. Ook in de derde etappe van de Baloise Belgium Tour was het weer raak. Voor de camera deed hij na de finish zijn verhaal.

De koersvreugde spat ervan af voor de camera bij de Nederlander. 'Dit is het leukste wat er is, om met z'n allen zo hard mogelijk te gaan. Ik word daar heel blij van. Het gevoel van snelheid...Ik ben ooit begonnen als ploegenachtervolger en dit is dat ook een beetje, maar dan net anders. Als je met elkaar zo hard en efficiënt kan rijden, word ik daar blij van', vertelt de hardrijder.

Waar veel vluchters nooit echt in de overwinning geloven, ligt dat bij Van Schip anders. 'Jawel, ik ben altijd heel optimistisch ingesteld. Ik geloof er altijd volle bak in. De radio's die wij hebben zijn niet super goed, dus ik wist niet precies wat de voorsprong was. Als iemand nog goede radio's heeft, houden we ons aanbevolen. Ik had het plan om na het klimmetje te gaan, maar onderaan kwam iedereen al aansluiten', aldus de goedlachse Nederlander.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws