Jumbo-Visma slaagt niet in opzet: 'Groenewegen niet in goede positie afgezet' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Jumbo-Visma slaagt niet in opzet: 'Groenewegen niet in goede positie afgezet'

Jumbo-Visma slaagt niet in opzet: 'Groenewegen niet in goede positie afgezet'

De derde etappe in de Baloise Belgium Tour was een kans voor Dylan Groenewegen om voor zijn eerste overwinning te gaan sinds zijn comeback. Ploegleider Jan Boven baalt van de gemiste kans, zo vertelt hij op de website van de ploeg.

Jumbo-Visma wilde heel duidelijk voor de overwinning gaan. 'Dat was ons doel. Op een gegeven moment moesten we in de koers al offers brengen om het überhaupt tot een sprint te laten komen. Nadat de koplopers ingerekend werden, ontstond er een hectische situatie. Toen misten we de power om Dylan in een ideale situatie af te zetten', vertelt Boven.

De etappe door de Ardennen zal tussen de klassementsrenners gaan, zo verwacht de ploegleider. 'Het is de koninginnenrit van deze wedstrijd. Koen Bouwman rijdt heel sterk, Pascal Eenkhoorn wil zich laten zien en met Finn Fisher-Black hebben we nog een derde renner die kort staat in het klassement. Het belooft een interessante dag te worden', aldus Boven.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws