Verlengingsfestival bij Jumbo-Visma: Roosen, Hofstede, Pfingsten en co Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Verlengingsfestival bij Jumbo-Visma: Roosen, Hofstede, Pfingsten en co

Verlengingsfestival bij Jumbo-Visma: Roosen, Hofstede, Pfingsten en co

Bij Team Jumbo-Visma is het een drukke tijd geweest op de administratie-afdeling. Tom Leezer kondigde zijn vertrek aan, maar een hele hoop andere renners zetten juist hun handtekening onder een nieuw contract.

Vijf nieuwe verlengingen telt het persbericht van de ploeg. Pascal Eenkhoorn was namelijk al eerder bekendgemaakt. Lennard Hofstede en Timo Roosen tekenen de langste contracten, namelijk die van twee jaar. Christoph Pfingsten kwam een jaar geleden bij de ploeg en heeft door de coronastop minder kunnen fietsen dan gehoopt, maar toch tekent hij voor een jaar bij.

Dan zijn er nog Paul Martens en Maarten Wynants. Beide ervaren rotten gaan stoppen met wielrennen, maar nog niet na het huidige seizoen. Martens gaat stoppen nadat hij volgend jaar de heuvelklassiekers en de Giro rijdt, terwijl Wynants zijn fiets na Parijs-Roubaix 2021 aan de wilgen hangt. Daarna maken ze beiden plaats voor de jongere generatie. (Foto: Wesley van Bavel/In de Leiderstrui)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws