­čÄą HOE-HOE-HOEVEEL WATT??? Lavreysen sprint iedereen weer op een hoopje en wint Sprint ├ęn Keirin Baanwielrennen
Baanwielrennen

­čÄą HOE-HOE-HOEVEEL WATT??? Lavreysen sprint iedereen weer op een hoopje en wint Sprint ├ęn Keirin

­čÄą HOE-HOE-HOEVEEL WATT??? Lavreysen sprint iedereen weer op een hoopje en wint Sprint ├ęn Keirin

Harrie Lavreysen heeft zijn suprematie weer getoond. De Brabander wist tijdens de Track Champions League op grote wijze de finale te bereiken, door zijn grote concurrent Matthew Richardson te verslaan. En daarvoor moest de wereldkampioen wel even kracht zetten, zo bewijzen de cijfertjes van zijn vermogensmeter...

Lavreysen werd vorig jaar nog geklopt in de Champions League, een format dat dit jaar z'n derde jaar ingaat. De Nederlander aasde op revanche en kreeg dat op de eerste avond in Mallorca al. In de halve finale van de sprint legde hij Richardson erop, alvorens Lavreysen met twee vingers in de neus ook de finale van de Sprint won.

Niet veel later op de avond volgede in de Keirin eenzelfde kunststukje. In de halve finale reed hij in de slotronde iedereen uit het wiel, om zo oppermachtig de finale te bereiken. Daarin kwam hij in de slotfase van ver, maar had hij nog voldoende stroom in de benen om erover te komen en ook dit onderdeel te winnen. Zodoende leidt Lavreysen in de Champions League na ├ę├ęn dag in het onderdeel Sprint.

Voor alle uitslagen van de UCI Track Champions League in Mallorca, check de offici├źle website.

Lavreysen oppermachtig deel I - Sprint

Lavreysen oppermachtig deel II - Keirin

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws