Lavreysen hoopt op driemaal is scheepsrecht in Track Champions League: 'Toch is het een mooie strijd' Baanwielrennen
Baanwielrennen

Lavreysen hoopt op driemaal is scheepsrecht in Track Champions League: 'Toch is het een mooie strijd'

Lavreysen hoopt op driemaal is scheepsrecht in Track Champions League: 'Toch is het een mooie strijd'

Harrie Lavreysen en co gaan dit weekend de derde ronde van de UCI Track Champions League in. De spurtbom uit Brabant hoopt op de baan van Saint-Quentin-en-Yvelines zijn goede prestaties in dat velodroom voort te zetten.

'Ik kijk er erg naar uit om weer in het Vélodrome National de Saint-Quentin-en-Yvelines uit te komen', laat Lavreysen weten via de communicatie van de UCI Track Champions League. 'Mijn eerste koers als elite was hier op het EK van 2016 en dit seizoen wist ik hier nog twee gouden medailles te winnen op het WK. Ik heb dus goede herinneringen aan deze baan.'

De Nederlander werd op zijn terrein - de Sprint - de voorgaande twee keren geklopt door de Australiër Matthew Richardson, die er zaterdag ook weer bij zal zijn. 'Ik ben blij met de manier waarop ik afgelopen weekend heb gereden in Berlijn en kijk uit naar de derde ronde.'

'Ik hoop dat ik deze keer kan winnen in de Sprint, daar Matthew me in de eerste twee rondes te snel af was. Toch is het altijd mooi om met hem te strijden', zegt Lavreysen over de strijd tussen de twee pezige mannen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws