Nizzolo blijft hoop houden op etappezege in Giro: 'Het zag er goed uit' Giro d'Italia
Giro d'Italia

Nizzolo blijft hoop houden op etappezege in Giro: 'Het zag er goed uit'

Nizzolo blijft hoop houden op etappezege in Giro: 'Het zag er goed uit'

Giacomo Nizzolo sprintte zondag in de tweede etappe van de Giro d'Italia naar de tweede plek achter de winnaar Tim Merlier. De Italiaan baalde daar overduidelijk van, maar was na afloop van de race realistisch. 'Merlier had een goede sprint en was de beste vandaag', zegt Nizzolo in een reactie via zijn ploeg.

Nizzolo en een etappeoverwinning in de Giro zijn geen gelukkig huwelijk. Al meerdere keren fietste de Italiaan zich naar de tweede plek. Toch blijft hij hoop houden op een goede uitslag. 'Gisteren en vandaag zag er goed uit voor ons team, dus we gaan zien hoe het verder zal verlopen.'

De laatste kilometers van de etappe gingen hard en dat merkte Nizzolo ook goed. 'Iedereen had veel energie dus het tempo was hoog.' In de laatste meters was Merlier te snel voor zijn concurrentie en schreef de etappezege op zijn naam. 'Ik probeerde nog over hem heen te gaan, maar hij was te snel', concludeert Nizzolo.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws