IDL Kijktip | Het fantastische wielerjaar van Mathieu van der Poel IDL-producties

IDL Kijktip | Het fantastische wielerjaar van Mathieu van der Poel

Door Tom van der Salm 29 december 2019 | 11:36


Het is december, normaliter de tijd waarin de doorsnee liefhebber bij moet komen van weer een jaar demarrages, plottwisten, achtervolgingen, valpartijen en prachtige koersen. Natuurlijk is er het veldrijden om de 'wielerwinterslaap' enigszins te overbruggen, maar er is nog zo veel moois over de koers te vinden op media als YouTube, Netflix en TV dat het zonde is om de hele winter zonder wegwielrennen door te brengen. IDL Kijktip gaat u helpen in uw zoektocht.

Met name voor de Nederlanders steekt er één wielrenner bovenuit als we het over het afgelopen seizoen hebben. Ondanks de Ronde van Lombardije van Bauke Mollema en het Tourpodium van Steven Kruijswijk, heeft vooral alleskunner Mathieu van der Poel de harten van de Nederlandse wielerliefhebbers weten te veroveren door zijn aanvalslust en resultaten. 

Nu we in de laatste week van 2019 zitten, is het het perfecte moment om terug te kijken op de prestaties die Matje dit seizoen heeft geleverd. Van Denain tot Engeland, van Vlaanderen tot de Amstel Gold Race; het hele jaar reed Van der Poel iedereen het snot voor de ogen. InCycle heeft een prachtig video-overzicht gemaakt over het wegseizoen van Van der Poel, en dit op YouTube geplaatst. Kijktip-waardig! (foto: Sirotti)

Kijk hier naar de video via YouTube: ''2019 - The Year of Mathieu van der Poel - InCycle'' 


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws