Van Emden na vroege aanval in NK: 'Sommige ploegleiders snappen het niet' IDL-producties
IDL-producties

Van Emden na vroege aanval in NK: 'Sommige ploegleiders snappen het niet'

Van Emden na vroege aanval in NK: 'Sommige ploegleiders snappen het niet'

Waar Jos van Emden woensdag nog zegevierde in het NK tijdrijden, kon hij het zondag op het NK wielrennen in Ede niet voor elkaar krijgen. Niet voor zichzelf en ook niet voor zijn ploeg. In de Leiderstrui sprak hem na de finish.

Naar eigen zeggen ging het ‘best oké’, ‘Maar het was wel een lange dag’, blikte Van Emden terug. In de koers ging hij mee in de vlucht die tot in de finale standhield. ‘Daar moet iedereen gewoon mee zitten.’ Persoonlijk is hij dus tevreden over zijn koers. ‘Ik heb meegedaan, dus ben ik tevreden.’

Het doel van Van Emden liep echter stuk. ‘We wilden de koers graag winnen’, aldus de kersverse Nederlands kampioen tijdrijden. Hij deed ook nog een kleine veeg uit de pan naar ploegleiders. ‘De samenwerking voorin had beter gekund. Waar het in zat? Sommige ploegleiders snappen het in mijn ogen niet en laten hun renners niet rijden.’ (Foto: Sirotti)

Jasper den Boon (Twitter: @jasperdenboon Mail: jasper@indeleiderstrui.nl)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws