‘Bau’ wint op de dag dat ‘Lau’ stopt: ‘Vandaag voelt bijna als een sprookje’ Nederlanders
Nederlanders

‘Bau’ wint op de dag dat ‘Lau’ stopt: ‘Vandaag voelt bijna als een sprookje’

‘Bau’ wint op de dag dat ‘Lau’ stopt: ‘Vandaag voelt bijna als een sprookje’

Laurens ten Dam reed vandaag de laatste wedstrijd van zijn carrière. Hij neemt afscheid op de dag dat zijn vriend Bauke Mollema de grootste zege uit zijn loopbaan pakt.

‘Gek hoe sommige dingen uitpakken,’ vertelt Ten Dam op de website van zijn ploeg. ‘Om mijn carrière af te sluiten op de dag dat mijn vriend Bauke de wedstrijd wint, voelt bijna als een sprookje. Ik heb erg genoten van mijn laatste wedstrijd. Vanavond ga ik uit eten met hem, dus dat wordt een dubbel feestje’.

De Nederlander was ook tevreden over zijn eigen koers. ‘Ik heb het weer bijna nooit zo gezien als vandaag in Lombardije. Het was een fijne race. Ik had goede benen, maar ze gingen te snel op de Sormano. Ik ben blij dat ik er nog bij was op de Ghisallo. Het was geen slechte dag voor mij. Ik heb zo hard mogelijk gewerkt en ik ben blij met hoe mijn laatste wedstrijd is uitgepakt.’ (Foto: Sirotti)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws