Doe mee met de Tourpoule van In de Leiderstrui en win het shirt van Jumbo-Visma! Tour de France

Doe mee met de Tourpoule van In de Leiderstrui en win het shirt van Jumbo-Visma!

Door Bram van der Ploeg 28 augustus 2020 | 08:05


In samenwerking met Poules.com presenteert In de Leiderstrui net als vorig jaar een gratis Tourpoule waarmee je in augustus met jouw wielerkennis mooie prijzen kan winnen! Schrijf je gratis in, stel jouw team van twintig renners samen en strijd in de Tour om de hoogste positie in het klassement! Wordt jij de opvolger van Fokke Romeijn

Op 29 augustus gaat de Tour in Nice van start en wat is een Tour de France zonder Tourpoule? De populairste bezigheid van de maand juli wordt nu ook aangeboden door In de Leiderstrui. Alleen doen we het door het coronavirus nu in augustus. Zoals bij elke Tourpoule kun je punten scoren met jouw gekozen renners. Wie de meeste punten scoort, wint aan het einde van de rit de hoofdprijs.

Tourpoule In de Leiderstrui: Wat moet je doen?

- Meld je aan met een account of jouw Facebook-account. Dit is helemaal gratis en na het inloggen word je automatisch doorgestuurd naar jouw Tourploeg.

- Stel jouw ploeg samen, bestaande uit twintig renners. Je kiest met jouw 90 credits vijftien renners voor jouw basisploeg en je kiest daarnaast vijf reserves. Deze reserves vallen in als één van jouw renners uit de basisploeg is uitgevallen en niet meer meedoet aan de Tour de France. Je mag van iedere ploeg zoveel renners kiezen als je wil. Maak dus de juiste keuze tussen klassementsrenners, aanvallers, sprinters en tijdritspecialisten.

Spelregels Tourpoule In de Leiderstrui

- Scoor punten per etappe. Iedere rit scoren de eerste twintig renners uit de daguitslag punten. De nummer één krijgt 35 punten, de nummer twintig 1. Heb jij een renner uit de ploeg die als eerste, tweede of derde eindigt? Dan krijg je 35, 29 of 24 punten!

- Scoor punten met de truien. Als het peloton veilig in Parijs is op 20 september, maken we de balans op. De eerste twintig renners uit het eindklassement verdienen na de meet punten. De winnaar van de Tour krijgt maar liefst 100 punten, de nummer twintig pakt nog 85 punten mee. Ook voor het klassement om de groene trui, bollentrui en witte trui verdien je punten als jouw renner bij de eerste vijf uit één van deze nevenklassementen is geëindigd. 

- Scoor punten met jouw kopman. Uit jouw basisploeg van vijftien selecteer je voor de start van de Tour een kopman. De punten van deze renner worden aan het einde van de Tour met 30% verhoogd. Kies bij jouw kopman dus voor de renner die in jouw ogen de meeste punten gaat scoren tijdens de Tour.

- Bij een gelijke stand hebben we drie manieren om alsnog op een eerlijke manier de prijzen te verdelen. Dit kan dus om plek 1, maar ook om plek 3 gaan. Bij een gelijke stand kijken we eerst naar de meeste punten die zijn gehaald in het eindklassement. Als ook dit een gelijke stand oplevert, kijken we naar de meest recente punten die zijn behaald. Als ook dít niet helpt, gaan we loten

Doe mee en win het shirt van Team Jumbo-Visma

Wie meedoet aan de Tourpoule van In de Leiderstrui maakt kans op mooie prijzen. Althans; de redactie van In de Leiderstrui doet ook mee, maar komt uiteraard niet in aanmerking voor de prijzen. Zij doen mee voor de eer en om het jullie extra moeilijk te maken.

De nummer één uit het klassement gaat er vandoor met het wielershirt van Team Jumbo-Visma! Er zijn ook prijzen voor andere topspelers, maar daarover later meer. Bekijk hier alvast wat je kunt winnen. (foto: Sirotti)

Lees tot slot even de voorwaarden van onze partner Poules.com.


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws