Jumbo-trein geeft INEOS koekje van eigen deeg, Pogacar pakt ritzege Tour de France

Jumbo-trein geeft INEOS koekje van eigen deeg, Pogacar pakt ritzege

Door Jannick van der Hooft 13 september 2020 | 17:24


Kedeng, kedeng! Jumbo-Visma heeft met een imponerende trein de Tour de France nóg meer naar haar hand weten te zetten. Primoz Roglic leek het beulswerk succesvol af te ronden, maar het was Tadej Pogacar die er met de zege vandoor ging. Egan Bernal wist door het werk van de ploeg wél zijn Waterloo te vinden en eindigde op ruime achterstand van de twee Slovenen.

Niets minder dan drie flinke cols stonden in de vijftiende etappe van de Tour de France op het programma. Na twee weken koers niet per se een etappe waar een groot deel van het peloton naar uit zal kijken dus, maar het waren tóch de mannen van het vlakke die zich in de openingsfase van de koers lieten zien. Dit zorgde voor een razendsnelle openingsfase waarin er slag om slinger gedemarreerd werd. Het duurde lang voordat er eindelijk een groep wist los te breken.

Lees ook:
Higuita pijnlijk gevloerd door zwieper Jungels; opgave na tweede val

Kopgroep van zeven vertrekt, Jumbo-Visma formeert

Uiteindelijk waren het zeven mannen die mochten vertrekken van het peloton. Matteo Trentin, Simon Geschke (beide CCC Team), Niccolò Bonifazio (Total Direct Energie), Pierre Rolland (B&B Hotels), Michael Gogl (NTT Pro Cycling), Jésus Herrada (Cofidis) en Marco Marcato (UAE Team Emirates) trokken ten aanval. Zij kregen echter amper de ruimte van de mannen van Team Jumbo-Visma, dat zich op kop had gemanifesteerd. De maximale voorsprong van het zevental kwam niet boven de vijf minuten uit.

Trentin pakte, zoals men van hem mocht verwachten, de puntjes op bij de tussensprint van de dag. Sam Bennett liep op diezelfde plek wat puntjes uit op Peter Sagan. Met een status quo reed de kopgroep richting de eerste klim van de dag: Monteé de la Selle de Fromentel. Hier werd het voor een aantal renners in de kopgroep direct al pijnlijk duidelijk dat het niet voor hen zal zijn. Trentin liet gaan en ook Marcato blies zichzelf op. Rolland, Gogl, Geschke en Herrada namen afstand.

Gogl en Rolland strijden, maar lijken kansloos

Herrada troefde Rolland op de top van de klim af in de strijd om de bollentrui. In de afdaling volgend hierop nam Gogl wat afstand van zijn medevluchters en sneed als eerste de tweede beklimming van de dag aan. Herrada, Rolland en hij konden redelijk bij elkaar blijven tot de top. Hier was het echter de Fransman die als eerste boven kwam. Hij wist tot op tien punten te naderen van de man in de bolletjestrui, Benoît Cosnefroy. Op gepaste afstand kwam de trein van Jumbo-Visma als eerste in het peloton over de streep.

Met een beperkte voorsprong van twee minuten gingen de koplopers beginnen aan het slotstuk van de etappe: de Grand Colombier. De berg, waar Roglic in de Tour de l'Ain nog wist te zegevieren, moest het decor vormen van een zinderende strijd tussen de klassementsrenners. Jumbo-Visma had immers de hele dag gewerkt om dat voor elkaar te krijgen. De druk werd door het harde werk van Robert Gesink, Tony Martin en Wout van Aert stevig op de schouders van Roglic gelegd. De vraag was of hij daar net zo ijzig koel mee om zou kunnen gaan als we van hem gewend zijn.

Koplopers opgeslokt, Van Aert lost Bernal

Voor Rolland ging het voorin niet snel genoeg. Met het peloton op komst moest hij geweten hebben dat hij er vroeg aan zou moeten beginnen. Gogl werd als de wiedeweerga opgeslokt door de stoomtrein van Jumbo-Visma. Het beulswerk van de gele brigade werd ook Nairo Quintana te veel. De Colombiaan, tevens nummer vijf van de algemene rangschikking, hing aan het staartje van het peloton.

Maar toen moest de grote klap nog komen! En dat was niet het feit dat ook Rolland zich over moest geven aan het geweld van het peloton. Van Aert trok nog door op kop van het peloton, maar Egan Bernal moest al lossen. De Tourwinnaar van vorig jaar werd zonder genade achtergelaten door het groepje favorieten. Het werk van de mannen van Jumbo-Visma betaalde zich daarmee direct uit. Bernal moest nog een lange lijdensweg van twaalf kilometer zien af te leggen.

Jumbo-trein dendert genadeloos door

Waar klassementsrenners moesten lossen, hielden de Killer Bees of Wasps - net hoe je het wil noemen - nog vijf man over in het peloton. Als Van Aert af zou moeten geven, had men nog altijd Tom Dumoulin, George Bennett en Sepp Kuss achter de hand voor de gele trui. Pogacar, de nummer twee van het klassement, gaf nog geen krimp, maar het zal angstaanjagend gevoeld moeten hebben. Mikel Landa zat er eveneens nog prima bij.

Met nog negen kilometer te gaan, was het genoeg voor Van Aert. Het tempo werd overgenomen door Bennett, maar veel versneld werd er niet. Adam Yates rook zijn kans om een kleine voorsprong te pakken op het groepje klassementsrenners. Er werd even overlegd, maar daar werd het bij gelaten. Bennett droeg het stokje over aan Dumoulin, die het verschil met Yates klein moest houden. Niet veel later werd de Brit dan ook teruggepakt.

Aanvallen blijven uit, Pogacar brengt smetje aan op werk Jumbo-Visma

De minuten achterstand voor Bernal namen maar toe. Veelzeggend was het beeld van Van Aert in hetzelfde groepje als de treurende Colombiaan. Roglic posteerde zich in het wiel van de op kop rijdende Dumoulin. Kuss kon vanuit het wiel als buffer tussen de andere klassementsrenners optreden. Geen enkele renner haalde het ook nog maar in zijn hoofd om een aanval te plaatsen: dat zou zelfmoord betekenen met het tempo dat hen opgelegd werd à la Team Sky/INEOS.

Onder de boog van de laatste kilometer hadden we nog altijd geen demarrages gezien. Het leek erop dat Roglic vertrouwde op zijn sterke eindspurt. Op vijfhonderd meter van het einde ging hij aan, maar Kuss nam het tempo over. Pogacar was de enige die Roglic iets in de weg kon leggen en deed dat ook. De ultieme eindspurt van Roglic bleek niet genoeg te zijn voor de ultieme kers op de taart. Hij moest genoegen nemen met de tweede plek achter Pogacar, ondanks het puike werk van zijn ploeg.

Bernal tuimelt uit top tien, Pogacar loopt iets in

Door de bonificatieseconden op de streep wist Pogacar vier seconden in te lopen op Roglic. Bernal tuimelde als een komeet uit de top tien en moest genoegen nemen met een dertiende plek in het klassement. Dumoulin wist door zijn sterke etappe juist weer terug binnen te komen in de bovenste regionen. Hij staat na de rit op de tiende plaats.

Uitslag etappe 15 Tour de France 2020

1. Tadej Pogacar
2. Primoz Roglic "
3. Richie Porte +0.05
4. Miguel Ángel López +0.08
5. Enric Mas +0.15
6. Sepp Kuss "
7. Mikel Landa "
8. Adam Yates "
9. Rigoberto Urán +0.18
10. Alejandro Valverde +0.24

Klassement na etappe 15 Tour de France 2020

1. Primoz Roglic
2. Tadej Pogacar +0.40
3. Rigoberto Urán +1.34
4. Miguel Ángel López +1.45
5. Adam Yates +2.03
6. Richie Porte +2.13
7. Mikel Landa +2.16
8. Enric Mas +3.15
9. Nairo Quintana +5.08
10. Tom Dumoulin +5.12

Bekijk hier de volledige klassementen.

Lees hier etappe 15 Tour de France 2020 terug

(Foto: Sirotti)

Live

Laden ..
Dit live blog is gestopt.

Bedankt!

Bedankt voor het volgen van ons liveblog! We zien u graag dinsdag weer terug als de Tour de France verder gaat na de rustdag van maandag. 

Bernal

Met Bernal is het helemaal gedaan voor het klassement. De Colombiaan van INEOS Grenadiers verliest meer dan zeven (!) minuten. 

Roglic

Roglic blijft uiteraard aan de leiding, maar ziet zijn landgenoot Pogacar dankzij de bonificatie tot veertig seconden naderen.

Quintana

Quintana krijgt een gigantische klap. Hij komt binnen op bijna vier minuten...

Top-vijf

1. Pogacar
2. Roglic
3. Porte
4. López
5. Mas

Dumoulin

Dumoulin komt op een ruime halve minuut binnen. Knap na al zijn kopwerk.

0 km

Pogacar wint in de sprint voor Roglic! Porte derde.

0,2 km

Porte trekt door. Roglic volgt, met Lopez en Pogacar in het wiel.

0,3 km

Pogacar kan mee, ook Porte en Lopez!

0,5 km

Dumoulin blijft gas geven. Roglic gaat er overheen!

1 km

Laatste kilometer! Dumoulin nog altijd aan de leiding. 

2 km

Nog steeds Dumoulin op kop. Achter hem zijn verschillende gepijnigde gezichten te zien.

2 km

Het lijkt erop dat iedereen wacht op de laatste zevenhonderd meter, waar de percentages richting de tien procent gaan. 

3 km

De laatste drie kilometer zijn begonnen. Dumoulin rijdt nog steeds hard op kop. Wie durft aan te vallen?

4 km

Dumoulin trekt hard door, wat de zin bij de concurrenten om aan te vallen ontneemt. 

5 km

Bernal zakt helemaal weg. Hij heeft al drie minuten verloren...

5 km

Dumoulin heeft Yates teruggepakt!

 

6 km

Dumoulin pakt Yates beetje bij beetje terug. Nog vijf seconden.

6 km

Yates heeft tien seconden voorsprong. 

6 km

Bennett eraf. Dumoulin neemt het over.

6 km

Jumbo-Visma houdt de Brit kort. 

6 km

Adam Yates valt aan!

7 km

Bennett voert momenteel de groep van de gele trui aan. Het is wachten op de eerste aanvallen, als ze kunnen...

8 km

Bernal verliest ondertussen steeds meer tijd. Het verschil is nu twee minuten. 

8 km

Alejandro Valverde wordt steeds beter. Hij schuift op in de groep. Kan de veertigjarige nog een stunt uithalen?

8 km

Martin moet er weer af. Ook Daniel Felipe Martínez lost.

9 km

Van Aert geeft nu pas af. Wat een prestatie van de Belg!

10 km

De favorietengroep begint aan de laatste tien kilometer. Van Aert blijft maar door buffelen...

10 km

Martin komt weer terug. Wat een karakter!

11 km

Martin is het volgende slachtoffer van het helse tempo van Jumbo-Visma. 

11 m

Ondertussen is het verschil al een minuut!

11 km

Bernal rijdt momenteel op 35 seconden van de groep met de gele trui. 

12 km

Jumbo-Visma heeft naast Van Aert ook nog de beschikking over George Bennett, Sepp Kuss en Tom Dumoulin. Wat een luxe voor Roglic!

12 km

Rolland is ondertussen ook ingelopen en gelost. Van Aert rijdt nog steeds op kop!

12 km

Bernal en Quintana zijn eraf, maar Colombia heeft met Urán en López nog twee man vooraan. 

13 km

Bernal heeft niet de benen. Hij verliest meter voor meter. Kwiatkowski blijft bij de Tourwinnaar van 2019.

13 km

Bernal gelost!

13 km

Quintana in moeilijkheden. Hij hangt achteraan de groep en lijkt elk moment te moeten lossen. 

13 km

De favorietengroep pakt Gogl terug. Martin maakt eindelijk de aansluiting. 

13 km

Van Aert is helemaal los. Hij verkleint de voorsprong van Rolland naar een halve minuut. 

13 km

Ook Warren Barguil moet lossen bij de favorieten. 

14 km

Terwijl erkende klimmers als Gaudu en Daniel Martin lossen, maakt Van Aert nog steeds stevig tempo. Het verschil met Rolland zakt naar onder de minuut. 

15 km

Martin is bijna terug in de favorietengroep, maar het zal hem veel energie hebben gekost. 

15 km

Rolland rijdt weg van Gogl. Kan de Fransman deze onmogelijke opdracht voltooien. Nog 1.12 heeft hij over.

15 km

Van Aert brengt het tijdsverschil met Gogl en Rolland terug naar 1.20.

16 km

Gesink heeft zijn werk gedaan. Wout van Aert neemt het over.

Martin

Martin krijgt in het peloton met een mechanisch defect te maken. Het zit hem niet mee.

17 km

Rolland en Gogl hebben bij de voet van de Grand Colombier nog een voorsprong van 1.50 minuten.

Grand Colombier

De Grand Colombier is geen onbekende klim in het peloton. In de Tour de l'Ain werd er hier ook nog naar boven gereden. Toen was het niemand minder dan Primoz Roglic die er met de zege vandoor ging. Hij klopte Egan Bernal in de sprint.

24 km

De kilometers vliegen eraf. De voorsprong is weer wat gegroeid, maar alles lijkt erop te wijzen dat we straks vuurwerk tussen de klassementsrenners gaan krijgen.

34 km

Gogl doet wat hij net ook in de afdaling deed. Hij pakt wederom een voorsprong en zal hopen deze door te kunnen trekken richting de Grand Colombier.

38 km

Het peloton gaat in een 'rustig' tempo naar beneden. De achterstand op de koplopers bedraagt anderhalve minuut.

Virtueel bergklassement

Rolland komt na de tweede klim van de dag op 26 punten, één maar dan Herrada. Cosnefroy heeft er nog altijd 36.

40 km

In de afdaling volgend op de Col de la Biche klontert het vooraan weer een beetje samen. Gogl en Rolland krijgen straks weer gezelschap van Herrada.

45 km

Rolland heeft Gogl op een gaatje gezet. De Fransman gaat nu naar alle waarschijnlijkheid wél de volle buit pakken op de top van de klim.

47 km

Nog maar twee minuten vanaf de kop van de koers naar de koplopers. Wout van Aert lost Robert Gesink even af.

48 KM

Gogl doet er alles aan om zijn voorsprong te verdedigen. Rolland achtervolgt. Pinot moet intussen lossen in het peloton.

51 km

Het wegdek stijgt weer, we gaan weer klimmen!

Gogl alleen

Gogl neemt alvast wat voorsprong op zijn medevluchters. Hij zal weten dat hij het verschil in de klimmen niet kan maken.

Jumbo-Visma ruikt bloed

Als de geruchten van Bernal waar zijn, is het logisch dat Jumbo-Visma lekker doortrekt. Het gat daalt richting de drie minuten.

Col de la Biche

We gaan nu afdalen en kunnen dan direct aan de volgende klim van de dag beginnen: de col de la Biche!

60 km

Ook het peloton komt boven. Egan Bernal zou ergens achterin zitten, zo wordt gemeld.

Uitslag op de top

1. Jésus Herrada
2. Pierre Rolland
3. Simon Geschke

Herrada komt door zijn inspanning op 19 punten in de strijd om de bollentrui.

KOM

Rolland sprint voor de punten, maar Herrada heeft een betere punch. De Spanjaard komt als eerste boven.

Pfoe, Gogl

Slalommend gaat de Oostenrijker Gogl omhoog. Hij staat bijna stil op de steile stukken van 22%! Trentin wordt ingelopen door het peloton.

64 km

Herrada is terug bij zijn twee medevluchters. In het peloton doet Jumbo-Visma weer het werk, waar Tony Martin net van kop af is. Verschil is vier minuten!

65 km

Michael Gogl probeert nog te achtervolgen, maar dat gaat niet van harte. Hij rijdt op de vierde positie in de koers.

Nog 2 km klimmen

Geschke en Rolland laten Herrada achter. De Spanjaard is echter nog niet volledig gezien.

Kopgroep uiteen

De kopgroep is volledig uit elkaar gespat. Herrada sluit aan bij de twee koplopers.

Reactie Rolland

Rolland springt naar het wiel van de Duitser. Hij blijft daar even zitten.

67 km

Daar gaat Trentin. De Italiaan houdt het tempo in de kopgroep niet meer bij: hij laat gaan. Precies op dat moment demarreert zijn ploeggenoot Geschke.

68 km

Het kabbelt wat voort. Inmiddels krijgt Jumbo-Visma vooraan in het peloton wel wat steun van andere ploegen. Ook de mannen van Mikel Landa en Tadej Pogacar doen een duit in het zakje.

71 km

Voorin zit iedereen nog samen. Ze behouden hun voorsprong van 4'30".

72 km

Busvorming. De sprinters lossen. Cees Bol, Sam Bennett, Caleb Ewan zijn allemaal van de partij. Ook Julian Alaphilippe houdt her voor gezien in het peloton.

Klimmen geblazen!

We zijn inmiddels bezig aan de Monteé de la Selle de Fromentel (11,1 km aan 8,1%). Nog minder dan tien kilometer tot de top voor de koplopers.

Update Higuita

91 km

Het is wat stilte voor de storm. We zullen nog een keer de namen voorin geven. Verschil bedraagt 4'24".

Kopgroep
Matteo Trentin
Kevin Ledanois
Simon Geschke
Niccolò Bonofazio
Marco Marcato
Pierre Rolland
Michael Gogl

99 km

Minder dan honderd kilometers tot de streep. De koplopers hebben nu vier minuten voorsprong.

Jumbo-Visma controleert

Inmiddels controleren de troepen van Primoz Roglic nog altijd de koers. De koplopers hebben nu 3'45" minuten voorsprong.

106 km

We zijn bezig aan een klein klimmetje en Caleb Ewan krijgt het direct moeilijk. Wat zal hij blij zijn dat er morgen een rustdag op het programma staat!

111 km

De mannen van Jumbo-Visma laten in hun kaarten kijken. De ploeg van Primoz Roglic nestelt zich op kop van het peloton en laat het gat niet te groot worden: 3'21" nu.

Bennett doet het

Sam Bennett weet zijn concurrent af te houden. Ook Michael Mørkøv eindigt nog tussen de twee.

Sagan vs Bennett

Drie minuten na de koplopers raast men ook in het peloton naar de tussensprint Een nieuwe strijd tussen Sagan en Bennett.

 

TUSSENSPRINT

Zoals verwacht, pakt Trentin de punten. Bonifazio sprintte nog wel even mee, maar moet genoegen nemen met de tweede plek.

117 km

We naderen de tussensprint. Matteo Trentin zal ongetwijfeld voor de volle buit gaan.

122 km

Het gaat nu snel met het verschil. Inmiddels bijna twee minuten voor de kopgroep.

Val in het peloton

Een nieuwe val. Richard Carapaz en Hugo Hofstetter zijn betrokken. Ze staan allebei op.

127 km

We zitten boven de minuut. Jumbo-Visma schuift langzaam naar voren.

129 km

52 seconden voor de acht nu. Ze blijven goed samenwerken.

Rust in het peloton

Renners zien in dat hun kansen de sprong te maken steeds kleiner worden. Er keert wat rust terug in het peloton, de voorsprong neemt direct toe.

Abandon Higuita

We zien Higuita stil staan. Het gaat niet meer, hij gaat de auto instappen.

135 km

Again and again! Alaphilippe probeert het opnieuw. Verschil met de kopgroep 32 seconden.

Beelden koplopers

136 km

Het verschil neemt toe, maar het tempo in het peloton daalt niet. Gaan ze de jacht op de acht nog openen?

138 km

Nope! Niet voor Jungels dit keer. Hij wordt opgeslokt door de meute.

139 km

25 seconden voor de koplopers, het verschil neemt langzaam toe. Mitchelton-Scott voert het peloton aan.

Samenwerking

De acht koplopers werken goed samen. Jungels hangt er nog tussen, wordt dit een beruchte chasse patate?

141 km

Niet alle ploegen zijn het eens met deze situatie. Bob Jungels wil ook mee!

142 km

De koplopers pakken een voorsprong van 20" op het peloton.

Nu met acht

Niccolò Bonifazio, Matteo Trentin, Simon Geschke, Jésus Herrada, Pierre Rolland, Michael Gogl, Marco Marcato en Kevin Ledanois zijn de namen voorin.

5 koplopers

Eindelijk een serieuzer gaatje. Vijf renners gaan en draaien goed rond. Er proberen nog wat mannen de oversteek te maken.

147 km

Het valt niet stil, wat wel te hopen is voor de arme Higuita. De Colombiaan rijdt op anderhalve minuut van het peloton.

Greg Van Avermaet!

Hop, een nieuwe aanval! Deze keer de olympisch kampioen. Het houdt maar niet op.

149 km

Het zijn nu vooral de sprinters die aan het front verschijnen. Nadat we eerder al Bennett en Sagan zagen, zitten nu ook Elia Viviani en Clément Venturini vooraan.

152 km

Rolland wil wel, maar mag niet. Alles komt wederom bij elkaar.

Tweede val Higuita

De koersradio meldt dat Higuita een tweede keer tegen de grond is gegaan. Hij zit in ieder geval weer terug op de fiets.

155 km

Het is ook niet aan de nummers één en twee uit het puntenklassement besteed voorlopig. Het is wachten op de volgende aanval.

Beelden Higuita

Groene trui!

De drie houden het niet, maar we krijgen nieuwe interessante namen. Het zijn nu de kemphanen om de groene trui, Peter Sagan en Sam Bennett, die het doen. Het peloton aarzelt wat.

159 km

Opnieuw Trentin. Jasper Stuyven en Daniel Oss zitten samen met hem in een nieuw groepje.

Val Higuita

Auw! Een onverwachte move van Bob jungels zorgt ervoor dat Sergio Higuita hard tegen de grond gaat. De Colombiaan zat in tweede positie.

Het gaat hard

We tikken de zestig kilometer per uur aan. Nieuwe aanval van Christopher Juul Jensen.

163 km

Rémi Cavagna, Edvald Boassong Hagen en Mathieu Ladagnous zitten voorin. Mads Pedersen probeert een gat te dichten.

Nog niemand weg

Intussen is het nog slag om slinger versnellen voorin. Niemand komt weg.

164 km

Pech voor Alexander Kristoff. De eerste gele trui van deze Tour kampt met een mechanisch defect.

167 km

Veel ruimte krijgt Alaphilippe niet. Een aantal renners zit in zijn wiel.

Alaphilippe

Wie hebben we daar? Het is Julian Alaphilippe met de ontsnappingspoging. Bollentrui Benoît Cosnefroy doet ook zijn best mee te zitten.

Regent aanvallen

Het regent aanvallen, maar de verschillen zijn momenteel beperkt. Het peloton zit op een lint.

171 km

Jasper De Buyst probeert de oversteek te maken. Ook hij krijgt renners met zich mee.

Trentin en Impey

De andere twee renners zijn Matteo Trentin en Daryl Impey.

172 km

Drie renners maken de sprong naar het Franse tweetal. Rudy Molard zit erbij.

172 km

De twee pakken een kleine voorsprong. Stefan Küng en Nils Politt proberen het eveneens.

Cousin en Rolland

Het zijn de Fransen die zich roeren. Jérôme Cousin en Pierre Rolland zitten voorin.

START

We zijn vertrokken! We zien direct wat aanvallen.

Nog even wachten

De renners rijden momenteel in de geneutraliseerde zone. Nog even wachten en we kunnen écht vertrekken.

Deelnemers

Het zit AG2R La Mondiale even niet mee. Na de val van Romain Bardet moest ook Pierre Latour opgeven. We houden nog 157 man in koers over.

Driegangenmenu

De organisatie schotelt ons vandaag een smakelijk menu voor. Liefst drie gangen met als toetje de Grand Colombier. Smullen geblazen!

Beklimmingen:
111,0 km: Monteé de la Selle de Fromentel (11,1 km aan 8,1%)
129,0 km: Col de la Biche (6,9 km aan 8,9%)
174,5 km: Grand Colombier (17,4 km aan 7,1%)

Movistar

Daar zijn de heren van Movistar!

Aanvallers of klassementsrenners?

Wie zullen er vandaag met de dagzege vandoor gaan? Normaal gesproken zouden we Thomas De Gendt wel opschrijven voor een stunt, maar hij heeft nog niet zijn beste benen gevonden. Hij besloot ze maar in de uitverkoop te doen.

Start om 12.50 uur

We beginnen vandaag om 12.50 uur. De renners maken zich alvast klaar voor de rit.

Voorbeschouwing

Vandaag staat er echter een heel ander ritje op het programma. In onze voorbeschouwing kunt u lezen wie wij vandaag verwachten.

Sunweb voor de tweede keer

Gisteren was het voor de tweede keer raak voor Team Sunweb. Dat leverde mooie kiekjes op.

Bonjour!

Welkom iedereen bij de liveblog van In de Leiderstrui. Ook in de vijftiende etappe zijn wij natuurlijk weer van de partij met ons verslag. Lees mee, geniet en mis niets met onze updates. Alvast veel plezier toegewenst!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws