Latour en Bardet samen kopman voor AG2R La Mondiale in Tour de France Tour de France
Tour de France

Latour en Bardet samen kopman voor AG2R La Mondiale in Tour de France

Latour en Bardet samen kopman voor AG2R La Mondiale in Tour de France

Pierre Latour gaat dit jaar als medekopman met Romain Bardet van start in de Tour de France. Dat meldt het Franse Le Sport Dauphinois.

Voorafgaand aan het seizoen was het plan al dat Latour kopman zou zijn in de Tour, maar dan zonder Bardet, die de voorkeur gaf aan de Giro d’Italia. Nu het coronavirus het hele wielerseizoen in de war heeft geschopt, gaat ook Bardet naar de Tour. Het verandert dus echter niets aan de rol van Latour. ‘De verraderlijke eerste week zal verder bepalen hoe we de rest van de Tour zullen aanvatten’, vertelt de renner van AG2R La Mondiale.

Latour zal zijn voorbereiding op de Tour de France in augustus beginnen met de La Route d’Occitanie. Vervolgens staan de Mont Ventoux Dénivelé Challenge en het Critérium du Dauphiné op de planning. De week voor de Tour neemt de Franse klassementsrenner deel aan de nationale kampioenschappen, die van 20 tot en met 23 augustus plaatsvinden. (Foto: Sirotti)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws