Kaptheijns maakt in september stap naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice Veldrijden
Veldrijden

Kaptheijns maakt in september stap naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Kaptheijns maakt in september stap naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Maud Kaptheijns rijdt vanaf 1 september voor Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. De 24-jarige Nederlandse rijdt nu nog in dienst van Crelan-Charles. Kaptheijns maakte de afgelopen weken indruk met sterke prestaties op het NK veldrijden en de wereldbekerwedstrijd in Pontchâteau, in beide wedstrijden werd ze derde. Bij haar nieuwe ploeg tekende Kaptheijns een contract voor twee jaar.

Op de site van haar nieuwe ploeg legt Kaptheijns uit waarom ze de stap maakt. 'Dit is in eerste instantie een keuze van het hart. Bij mijn huidige team reed ik al aan de zijde van Loes (Sels, red.) en dat klikte. Jinse (Peeters, red.) woont dan weer bij mij in de buurt, zodat we wel eens samen trainen. Maar waar ik mij het meest op verheug is dat ik straks opnieuw kan samenwerken met ploegleider Niels Albert.'

Ook legt Kaptheijns uit waarom ze graag werkt met Albert. 'In onze periode samen bij Crelan-Charles heb ik al veel van Niels geleerd en ik ben er van overtuigd dat hij me nog sterker kan maken. Ik ben pas 24, dus ga ik er vanuit dat ik nog een ruime progressiemarge heb. Dat ik meteen voor twee jaar kan tekenen, zorgt dan weer voor extra rust in mijn hoofd. Dat heb ik nodig.' (Foto: screenshot)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws