Van der Poel komt op Twitter met schitterend eerbetoon aan zijn opa Poulidor Veldrijden
Veldrijden

Van der Poel komt op Twitter met schitterend eerbetoon aan zijn opa Poulidor

Van der Poel komt op Twitter met schitterend eerbetoon aan zijn opa Poulidor

De Wereldbekercross in Tabor was van zichzelf al mooi, maar het extra randje emotie dat er aan zat door het overlijden van Raymond Poulidor, de opa van David en Mathieu van der Poel, maakte het er eentje om niet snel te vergeten.

De jongste Van der Poel vocht een schitterend duel uit met de jonge Belg Eli Iserbyt, terwijl Lars van der Haar ook lang niet kansloos was. Toch wist Van der Poel de cross winnend af te sluiten door Iserbyt van zich af te schudden. In het interview na afloop vertelde de Nederlander dat het een emotionele week was geweest.

Nu zet hij daar op Twitter kracht bij, met een mooie foto en een schitterend bijschrift. 'Ik had gewild dat ik hoog genoeg kon springen om hallo te zeggen', zo schrijft hij. 'Ik hoop dat je vanaf boven van de race hebt kunnen genieten, deze was voor jou.' Van der Poel sluit af met een hartje. Op zijn welverdiende rust moet hij nog eventjes wachten, want vandaag, op zondag, moet hij weer opdraven voor de Flandriencross in Hamme. (Foto: Proshots)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws