📸 Demi Vollering pontificaal tussen Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima op Uitblinkerslunch Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

📸 Demi Vollering pontificaal tussen Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima op Uitblinkerslunch

📸 Demi Vollering pontificaal tussen Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima op Uitblinkerslunch

Demi Volllering is als winnares van de Tour de France Femmes en Amstel Gold Race uitgenodigd voor de zogenoemde Uitblinkerslunch bij Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. De renster van SD Worx, die na haar Tourzege indruk maakte met een indrukwekkend betoog, mocht zodoende donderdag lunchen en poseren met het Nederlandse Koningspaar.

Dat deed ze met nog 25 bekende Nederlanders, waaronder Jochem Myjer, Femke Kok en Tineke Schouten. 'Ik heb een ander tenue aan', lacht Vollering op haar Instagram. 'Ik kreeg een uitnodiging van de Koning en Koningin voor een lunch op het paleis en kon geen nee zeggen', aldus de apetrotse renster.

'Bedankt aan alle inspirerende mensen die er waren, het was tof om jullie te ontmoeten', schrijft ze nog op haar socials.

De Uitblinkerslunch wordt door het Koningshuis meerdere malen per jaar georganiseerd, om Nederlanders 'die een bijzondere prestatie hebben verricht' te eren.

Foto: Vollering tussen Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima in

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws