Dolgelukkige Consonni na overwinning in Dwars door Vlaanderen: 'Ik weet dat ik een goede sprint heb' Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

Dolgelukkige Consonni na overwinning in Dwars door Vlaanderen: 'Ik weet dat ik een goede sprint heb'

Dolgelukkige Consonni na overwinning in Dwars door Vlaanderen: 'Ik weet dat ik een goede sprint heb'

Chiara Consonni (Valcar-Travel & Service) toonde zich in de sprint de sterkste en schreef zo Dwars door Vlaanderen op haar naam. Het was voor de Italiaanse haar eerste overwinning van het seizoen, en ze toonde zich dan ook zeer gelukkig in het flashinterview.

'Pas op de laatste klim geloofde ik dat ik kon winnen. Trek-Segafredo was op de laatste kasseistrook echt sterk. Ik probeerde in de eerste groep te blijven, want ik weet dat ik een goede sprint heb.' De Italiaanse kreeg de overwinning echter niet cadeau. 'In de laatste kilometers werd er veel aangevallen, onder andere door Van Dijk (Ellen, red.) en de meisjes van Canyon//SRAM Racing. Want zij wilden geen sprint. Uiteindelijk werd het een sprint, en ik kon een goede sprint rijden', zo vertelde Consonni.

Voor de renster van Valcar-Travel & Service is het haar eerste overwinning van het seizoen. Met ook nog een tweede plaats in Le Samyn en een vierde plaats in Nokere Koerse is Consonni vooralsnog bezig een sterk seizoen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws