Ensing blij met stap naar Team Sunweb: 'Het is allemaal heel professioneel' Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

Ensing blij met stap naar Team Sunweb: 'Het is allemaal heel professioneel'

Ensing blij met stap naar Team Sunweb: 'Het is allemaal heel professioneel'

Janneke Ensing kijkt in de eerste weken bij haar nieuwe ploeg Team Sunweb haar ogen uit. Logischerwijs was ze donderdag bij de ploegpresentatie in Berlijn, maar ook de faciliteiten voor de trainingen bevallen haar goed.

Ensing reed de afgelopen jaren voor Alé Cipollini, maar koos voor een stap terug naar Nederland. 'Sunweb heeft een mannenploeg, een damesploeg en ook nog een talentenploeg tot 23 jaar. Dat is echt een hele grote groep. Je merkt ook dat wij als vrouwenploeg meeliften op de faciliteiten van de mannen. Het is allemaal heel professioneel', legt ze uit aan RTV Drenthe.

Dat uit zich onder meer in een appartement in Sittard en een hotel in Calpe. 'De ploeg heeft appartementen in Sittard. Ik denk dat ik voor een deel in Limburg ga wonen. Dan kunnen we daar samen trainen. Het is de bedoeling dat ik zo'n beetje alle Belgische voorjaarsklassieker ga rijden en dan hoef ik ook niet steeds terug naar huis. De ploeg heeft in Calpe een vast hotel met hometrainers en faciliteiten voor krachttraining. De mannenploeg, de talenten en de vrouwen wisselen elkaar daar af.' (foto: Cor Vos/Team Sunweb)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws