🎥 Ploegleider, wat doe je nou?! Totaal niet oplettende volgwagen rijdt twee rensters in Franse U19-koers omver Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

🎥 Ploegleider, wat doe je nou?! Totaal niet oplettende volgwagen rijdt twee rensters in Franse U19-koers omver

🎥 Ploegleider, wat doe je nou?! Totaal niet oplettende volgwagen rijdt twee rensters in Franse U19-koers omver

Bij een U19-koers in Frankrijk zijn twee rensters gecrasht als gevolg van een nogal opvallende 'aanraking' met een teamauto. Door het hoge merkwaardigheidsgehalte gingen de beelden rond als een lopend vuurtje op sociale media. Het maakte vele wielerfans woedend...

De twee rensters die op dat moment aan de leiding reden, Amandine Muller en Célia Gary, gingen allebei tegen de grond. Dit kwam door de ploegleider van Gery, die in communicatie was met de renster, Muller niet zag bewegen en haar onderuit knalde en over haar fiets heen reed. Gary kwam direct daarna ten val. Het ongeluk zorgde voor veel verontwaardigde reacties op sociale media.

Eerder deze maand was er in Guatamala een andersoortige maar eveneens bizarre crash waarneembaar. Aldaar ging het in een lager gerangschikte koers helemaal mis op 300 meter van de aankomst, toen er een vrouw zomaar de weg overstak.

Video: bizarre crash in Frankrijk door aanrijding ploegleiderswagen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws