Van Vleuten sluit Mitchelton-tijd af met pizza en champagne: 'Bedankt dames!' Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

Van Vleuten sluit Mitchelton-tijd af met pizza en champagne: 'Bedankt dames!'

Van Vleuten sluit Mitchelton-tijd af met pizza en champagne: 'Bedankt dames!'

Annemiek van Vleuten heeft na vijf jaar Mitchelton-Scott haar laatste wedstrijd voor de Australische formatie gereden. Na afloop van de slotrit van de Madrid Challenge werd er geproost op de vruchtbare samenwerking tussen ploeg en renster.

De Europees kampioene probeerde het in de slotrit zelfs nog even met een duo-aanval, samen met Ellen van Dijk, maar bolde uiteindelijk als 49e over de streep in de Spaanse hoofdstad Madrid. 'Het was leuk om samen met Ellen ten strijde te trekken. We wilden enkele ploegen moe maken, zodat we met Sarah Roy voor de zege konden gaan.'

Na afloop van de rit post Van Vleuten enkele foto's op haar Twitter waarin te zien is dat ze uitgebreid mag genieten van champagne en pizza met haar ploeggenotes. 'Het was fijn om met deze dames samen te werken. Bedankt, meiden en de staf van Mitchelton-Scott!' Volgend jaar trekt Van Vleuten naar Movistar, waar ze een tweejarig contract heeft ondertekend. (foto: Sirotti)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws