Zoe Backstedt en voormalig schaatsster/huidig wielrenster uit Nederland maken liefdesrelatie bekend Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

Zoe Backstedt en voormalig schaatsster/huidig wielrenster uit Nederland maken liefdesrelatie bekend

Zoe Backstedt en voormalig schaatsster/huidig wielrenster uit Nederland maken liefdesrelatie bekend

Zoe Backstedt en de Nederlandse Femke Beuling zijn een setje, zo maakten de twee dames vrijdagavond bekend via Instagram. De twee waren afgelopen jaar teamgenootjes bij EF Education-TIBCO-SVB, maar rijden volgend jaar niet meer bij elkaar in de ploeg.

Backstedt, deze winter uiteraard ook weer actief in het veld, rijdt namelijk voor Canyon/SRAM hedendaags. Het talent van 19 jaar oud meet zich wekelijks met de beste rensters ter wereld. De 23-jarige Beuling, die vanuit het schaatsen nog niet zo heel lang actief is in de wielersport, rijdt volgend seizoen voor VolkerWessels.

Beuling was in het verleden dus een zeer talentvol schaatsster, maar moest die sport vaarwel zeggen na het opkomen van het fenomeen 'zwabbervoet'. De in Emmeloord geboren vrouw richtte zich daarna op het wielrennen, waar ze vanaf april dit jaar uitkwam voor de Amerikaanse formatie van Backstedt.

Bij de Instagrampost van de twee staat de veelzeggende tekst 'Ik hou van jou', inclusief drie foto's van de twee dames. Alle geluk van de wereld gewenst!

Foto's: Zoe Backstedt en Femke Beuling maken relatie wereldkundig

8 claps
8 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws