TOTO: Wie wint de laatste etappe in de Vuelta 2020? Vuelta a España
Vuelta a España

TOTO: Wie wint de laatste etappe in de Vuelta 2020?

TOTO: Wie wint de laatste etappe in de Vuelta 2020?

Zondag is de laatste etappe in de Vuelta a España 2020. Het peloton rijdt van Hipódromo de la Zarzuela naar de hoofdstad Madrid. Een mooie kans voor de sprinters, omdat het een vlak parcours is. De achttiende etappe is 124,2 kilometer lang en de verwachting is dus dat het eindigt in een massasprint. Bij bookmaker TOTO kun je geld inzetten op de laatste etappe van de Vuelta 2020.

Vorig jaar won Fabio Jakobsen de laatste etappe in de Vuelta. De Nederlander bleef Sam Bennett voor in een millimetersprint. Laatstgenoemde is dit jaar weer aanwezig in Spanje. Hij behoort tot de favorieten voor een zege in de achttiende etappe. Verder is ook Pascal Ackermann een kanshebber op de etappewinst in de laatste etappe.

Allereerst bespreken we de kansen voor Bennett. Vorig jaar was hij dus al dichtbij een overwinning in de laatste etappe van de Vuelta. Vandaar dat hij ook dit jaar weer tot de kanshebbers behoort. In deze Ronde van Spanje won Bennett de vierde etappe. Het was de eerste sprintetappe en Bennett bleef Jasper Philipsen nipt voor. Daarnaast won de renner van Deceuninck-Quick-Step twee etappes in de Tour de France van dit jaar. De Ier was toen de snelste tijdens de laatste etappe in Parijs. Als jij denkt dat Bennett ook in Madrid wint, kun je geld inzetten bij TOTO!

Ackermann is een concurrent voor Bennett in de strijd om de etappewinst. De Duitser won al een rit tijdens de Vuelta 2020. Ackermann werd eerste tijdens de negende etappe in Spanje. Eigenlijk was Bennett de snelste, maar de Ier deelde in de laatste kilometer een flinke schouderduw uit aan een renner van Trek-Segafredo. Hierdoor werd Bennett gedeclasseerd en won Ackermann de negende etappe.

Tot slot is er nog een derde renner die kans maakt op de etappewinst. Philipsen was tijdens de eerste sprintetappe van de Vuelta 2020 al dichtbij een zege. Hij eindigde toen nipt achter Bennett. De Belg won dit jaar de eerste etappe van de BinckBank Tour. Verder won hij het puntenklassement tijdens de Tour Down Under in januari van dit jaar. Hij won dus de blauwe puntentrui in Australië. Als jij denkt dat de renner van UAE Team Emirates wint, dan kun je geld inzetten!

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news