📸 Evenepoel komt tijdens stevige training in (geld)nood en dankt voorbijgangers: 'Kom op mijn kosten iets drinken' Wielrennen
Wielrennen

📸 Evenepoel komt tijdens stevige training in (geld)nood en dankt voorbijgangers: 'Kom op mijn kosten iets drinken'

📸 Evenepoel komt tijdens stevige training in (geld)nood en dankt voorbijgangers: 'Kom op mijn kosten iets drinken'

Remco Evenepoel is al enkele weken opnieuw in Spanje in voorbereiding op de Ronde van het Baskenland. De Belgische kampioen hield daar drie dagen voor de start van de Baskische rittenkoers een stevige training, maar raakte onderweg 'in (geld)nood'.

Evenepoel werkte drie dagen voor de start van de Ronde van het Baskenland een stevige training af op wedstrijdtempo: ruim vier uur aan 32,8 km/u gemiddeld met 2.397 hoogtemeters. Dan kun je onderweg al wat bevoorrading of materiaal nodig hebben, maar hij stelde vast dat hij geen geld of bankkaart bij zich had. Vier gulle passanten hielpen hem gelukkig uit de nood.

Evenepoel doet nu via Strava een 'kleine oproep aan de vier mannen die mij uit (geld)nood hebben geholpen aan het winkeltje in Castells: jullie mogen op mijn kosten iets komen drinken in de REV-shop in Schepdaal' (de koffiebar van zijn vader Patrick Evenepoel; red.). Afgaande op die geste en de taal waarin Evenepoel de oproep deed moeten het Belgen geweest zijn die hem te hulp schoten.

Bekijk hieronder de post op Strava.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws