Álvaro José Hodeg zit na meer dan drie maanden en vijf operaties weer op de fiets Wielrennen
Wielrennen

Álvaro José Hodeg zit na meer dan drie maanden en vijf operaties weer op de fiets

Álvaro José Hodeg zit na meer dan drie maanden en vijf operaties weer op de fiets

Egan Bernal is niet de enige Colombiaanse wielrenner die recent een zwaar ongeluk heeft gehad. Ook Álvaro José Hodeg, die afgelopen winter de overstap maakte naar UAE-Team Emirates, heeft in december een heftig verkeersongeluk gehad. De sprinter zit nu pas weer op de fiets.

Op Instagram deelt Hodeg een persoonlijk verhaal. 'Ik wil jullie al enige tijd iets vertellen, maar tot dusver heb ik er de tijd niet voor gevonden. Ik heb in december een zwaar trainingsongeluk gehad, wat mijn start voor UAE-Team Emirates heeft geschaad. Na drie maanden en vijf operaties zit ik nu weer voor het eerst op de fiets.'

'Ik ben blij, want ik heb weer op mijn fiets gereden en daarmee kom ik steeds dichter bij het koersen in Europa met mijn teamgenoten', vervolgt de Colombiaan. 'Aanstaande dinsdag is de laatste operatie, aan mijn pols, die met Gods hulp zal slagen.' Hodeg bedankt zijn familie en ploeg voor het vertrouwen en wil met zijn verhaal anderen de kracht geven om te geloven in zichzelf.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws