Armstrong en Vaughters blijven elkaar bestoken: 'Herinner er ons eens aan...' Wielrennen
Wielrennen

Armstrong en Vaughters blijven elkaar bestoken: 'Herinner er ons eens aan...'

Armstrong en Vaughters blijven elkaar bestoken: 'Herinner er ons eens aan...'

Lance Armstrong en Jonathan Vaughters zijn geen beste vrienden en dat mag iedereen weten. Op social media vechten de twee ex-renners al tijden een robbertje uit, wat ook maandag weer voorkwam.

Vaughters raakte enkele dagen geleden betrokken bij een online discussie met Thibaut Pinot, waar Armstrong gretig op inhaakte. 'Is dit dezelfde Vaughters die hetzelfde deed als een hele generatie?', aldus de Amerikaan. 'En zijn eigen renners onder de bus gooide, om vervolgens zelf vrijuit te gaan.'

De ploegbaas van EF Education-EasyPost ging daar gretig op in. 'Eén: niet iedereen van onze generatie gebruikte doping. Twee: iedereen die getuigde, deed dat vrijwillig. Ze wilden allemaal een beter pad voor de komende generaties. Drie: je kreeg het aanbod om je Tour de France-zeges te behouden, maar je koos ervoor om te liegen. Terwijl je nog in de sport had kunnen zitten.'

En daar ging Armstrong op zijn beurt nog op in. 'Herinner ons er eens aan: hoelang ben je gestraft geweest? En herinner ons er vervolgens eens aan, hoe lang jouw renners, die je voor de bus hebt gegooid, gestraft zijn geweest?', aldus de Texaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws