Vaughters, Armstrong en Pinot vechten robbertje uit op Twitter: 'Hij is een clown' Wielrennen
Wielrennen

Vaughters, Armstrong en Pinot vechten robbertje uit op Twitter: 'Hij is een clown'

Vaughters, Armstrong en Pinot vechten robbertje uit op Twitter: 'Hij is een clown'

De excentrieke ploegbaas van EF Education-EasyPost Jonathan Vaughters heeft weer eens voor wat ophef gezorgd. Op Twitter prees hij de sportieve houding van zijn renner Ben Healy, nadat de renner net naast de zege greep in de vijftiende etappe van de Giro d'Italia. Daarbij kon Vaughters het niet laten om een sneer uit te delen naar Thibaut Pinot.

'Ik ben trots dat Ben Healy de winnaar gefeliciteerd heeft, en dat hij niet heeft lopen huilen in de media dat het leven soms oneerlijk is. Een geweldige houding, een geweldig persoon, een geweldige renner', zegt Vaughters in een tweet.

Op de vraag van iemand of Vaughters met 'het lopen huilen in de media' iemand bedoelde, noemde Vaughters Pinot. De Fransman kon dat duidelijk niet appreciëren. 'Wie ben jij?' reageerde de renner van Groupama-FDJ vervolgens geagiteerd. Vaughters antwoordde gevat: 'Pinot Noir!' Refereerde hij naar de Franse wijn.

Later nam ook Lance Armstrong deel aan de debatten. De Amerikaan nam geen blad voor de mond over Vaughters. 'Wie hij is? Hij is een f*cking clown. Dat baseer ik op meer dan dertig jaar kennis over hem.' Gezellige onderonsjes waren het niet...

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news