📸 Autowrakken bewijzen dat neutralisatie Dwars door Vlaanderen bij de vrouwen noodzakelijk was Wielrennen
Wielrennen

📸 Autowrakken bewijzen dat neutralisatie Dwars door Vlaanderen bij de vrouwen noodzakelijk was

📸 Autowrakken bewijzen dat neutralisatie Dwars door Vlaanderen bij de vrouwen noodzakelijk was

Dwars door Vlaanderen 2024 kreeg twee winnaars, maar kende deze editie vooral veel verliezers. Naast een gigantische valpartij bij de mannen ging het ook bij de vrouwen mis, dit keer met een crash tussen auto's. De dames-koers moest daardoor tijdelijk stilgelegd worden.

Toen de mannen- en vrouwenkoersen allebei onderweg waren, kregen we plots de melding dat het vrouwenpeloton was gestopt. Een incident met twee auto's, werd genoemd. De beklimmingen van de Hotond en Trieu konden niet worden gedaan, de wedstrijd werd met dik twintig kilometer ingekort.

Het Nieuwsblad schrijft dat de ploegauto van AG Insurance-Soudal hard werd geraakt door een wagen van de wedstrijddokter. De BMW van de organisatie eindigde in de sloot, de linker voorkant van de auto van AG Insurance-Soudal werd flink gehavend achtergelaten.

HLN meldt dat de wedstrijddokter naar het ziekenhuis is vervoerd. De man zou vaart hebben gemaakt, nadat hij lange tijd aan het werk was geweest bij de massale crash met Wout van Aert in de mannenkoers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws