Beetje positief nieuws voor kwakkelende Sagan: Slowaak herstelt op tijd van ziekte en rijdt Tirreno Wielrennen
Wielrennen

Beetje positief nieuws voor kwakkelende Sagan: Slowaak herstelt op tijd van ziekte en rijdt Tirreno

Beetje positief nieuws voor kwakkelende Sagan: Slowaak herstelt op tijd van ziekte en rijdt Tirreno

TotalEnergies start maandag in de Tirreno-Adriatico met Peter Sagan in de gelederen. De Slowaak kent tot nu toe een dramatisch jaar, met een coronabesmetting, ziekte en daardoor uitblijvende resultaten. Hij is wel op tijd hersteld om in de Tirreno te starten.

Sagan begon zijn avontuur bij TotalEnergies met de Tour du Var, waar hij geen enkele dag in de top vijftig reed. Hij trok door naar Omloop het Nieuwsblad (98e) en Kuurne-Brussel-Kuurne (117e) en verdween toen even van de radar. Volgens La Gazzetta dello Sport had Sagan iets onder de leden en dat kwam er afgelopen week uit. Hij kreeg koorts, keelpijn en werd behandeld met antibiotica.

Het is TotalEnergies gelukt om zijn grote ster op tijd klaar te stomen voor de Tirreno-Adriatico, al valt te bezien hoe Sagan daar voor de dag gaat komen. Misschien moet succes wel van anderen komen. De Franse formatie heeft ook Edvald Boasson Hagen, Cristián Rodriguez, Daniel Oss, Maciej Bodnar, Valnetin Ferron en Julien Simon op papier.

Selectie TotalEnergies Tirreno-Adriatico 2022


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws